industri~~POS=TRUNC Allergi

October 8

industri~~POS=TRUNC Allergi


Industri allergi er de som oppstår på jobb i enten et kontor, forretning, lager eller produksjon arena. De fleste industri allergi er forårsaket av visse irritanter, for eksempel maling spray, sprayboksmidler og andre astringents som inneholder en rekke kjemikalier. Imidlertid kan folk også ha problemer med støv, pollen og mugg inni bygningene der de arbeider, særlig hvis de har et svekket immunforsvar eller er utsatt for sesongmessige allergier. Heldigvis finnes det visse behandlinger for industri allergi

Identifikasjon

Det er mer komplekse kjemiske forbindelser eller polymerer som eksisterer i dag versus det siste, i henhold til astma og allergi Foundation of America. Derfor er flere mennesker utvikler kjemisk overfølsomhet til stoffer de møter på jobb. Mens disse kjemikaliene kan ikke påvirke noen mennesker, kan andre utvikler pusteproblemer eller brennende øyne fra de uakseptable stoffer. Over tid kan symptomene gradvis forverres for den industrielle allergi lidende.

Typer kjemikalier

Folk kan reagere på vanlige petrokjemiske produkter som formaldehyd, fenol og glycerol, så vel som gasser, fargestoffer og pigmenter som anvendes i framstilling av produkter. Andre etsende stoffer som anvendes ved fremstilling av plast materialer innbefatter polypropylen, polyvinylklorid (PVC) og polyehtylene. Alle disse etsende stoffer kan potensielt føre til industrielle allergier, som det kan parfyme, duftende hånd kremer og røyk i kontorer eller virksomheter. Folk kan også ha reaksjoner på mugne luftventiler og støvmidd på jobb.

symptomer

Industri allergi kan starte ut med irriterende symptomer som en ubehagelig lukt, deretter gradvis utvikle seg til mer alvorlige symptomer, som for eksempel brennende nesegangene, svimmelhet, hodepine, brennende tunge, hoste, bronchiospasms, influensalignende symptomer, blodåre innsnevring og til og med gastrointestinale lidelser .

Forebygging / løsning

Noen mennesker med milde industrielle allergisymptomer kan få lindring av antihistaminer eller visse over-the-counter nesespray. En persons reaksjoner kan også bli mindre alvorlig med tradisjonelle allergivaksinering eller immunterapi, som hovedsakelig brukes til pollen, mugg og støv midd allergi. Begge disse behandlingene kan bidra til å redusere symptomene. Det er allergi dråper for kjemiske følelser som bedre kan hjelpe en person takle sine omgivelser. Likevel kan den beste løsningen være å fjerne seg fra arbeidsmiljøet.

betraktninger

Noen selskapets menneskelige ressurs avdelinger er kjent med industrielle allergier. En person med denne tilstanden kan være i stand til å flytte til et annet område. Den industrielle allergi lidende kan også bruke visse luftrensere i nærheten av sitt arbeid stasjon for å hjelpe avverge skadelige kjemikalier.