De beste Medisiner for Allergi Eyes

February 19

De beste Medisiner for Allergi Eyes


Allergi øynene forårsake ubehag og redusert syn. Den beste medisinen for allergi øyesymptomer er muntlige behandlinger og øyedråper som reduserer betennelse for lindring av blodskutte øyne, tørrhet og kløe.

allergi Eyes

Allergi øyne er identifisert som røde, kløende eller rennende øyne, potensielt utvikle seg til konjunktivitt og forekommer som symptomer på eksponering for triggere som støv, pollen, mugg eller kjæledyr dander.

Antihistaminer

Allergiske øye reaksjoner er forårsaket av antistoff reaksjoner på allergener, fremme histamin utgivelser som fører til symptomer på hevelse og okulær irritasjon. Oral antihistaminer og antihistamin øyedråper motvirke histamin effekter.

decongestants

Slimproduksjon fører til opphopning i nesegangene, øyne, ører og luftveier. Rennende, blodskutte øyne som drenerer kan behandles med orale slimhinneavsvellende midler for å undertrykke slim og tårer.

tear komplettere

Over-the-counter tåre påfyll av øyedråper kan lindre tørre øyne, mens saltvann dråper bistå i fukting tørre kontakter. Kunstige tårer effektivt å eliminere avfall og allergener fra overflaten av øynene.

Medisinert Eye Drops

Mastcellestabilisator og kortikosteroid dråper forhindre histamin versjoner for langvarig lindring av allergi øynene, mens ikke-steroidale dråper påføres tre til fire ganger daglig for midlertidig symptom reduksjon.