Oppskrift på Natural Oppvarming Pads

January 1

Elektriske varmeflasker er en viktig del av naturlig healing. Enten du er sykepleier en skade, beroligende menstruasjonssmerter eller varmer føttene på en kjølig kveld, varmeputer er en velkommen løsning. Naturlig oppvarming pads er en lett-å-make, duftende alternativ til elektrisk oppvarming pads eller en varmeflaske.

Velg et varmeelement Vessel

Enhver beholder laget av 100 prosent bomull vil fungere som en varmepute fartøy. Hvis du har en symaskin, kan du bruke noe så stort som et putetrekk som en varmepute, og sy åpningen lukkes etter at du er ferdig med det. Hvis du ikke har en symaskin eller nål og tråd, vurdere å gjøre en mindre varmepute ut av en sokk. Du kan knytte åpningen i en knute når du er ferdig med oppskriften, eller bruke en pinne-on borrelås, som er tilgjengelig på noen håndverket butikk.

Velg et Grain

Velg et korn for oppvarming pad. Den mest brukte korn for naturlige varmeputer er ukokt ris. Kornene beholde varmen godt, og de er billig å kjøpe i bulk, noe som gjør det enkelt og billig å fylle opp din naturlige varmepute som trengs. Hvit eller brun ris er like nyttig. Du vil fylle varmepute fartøy mellom halvparten og to tredjedeler av veien med ris, så ha dette i bakhodet når du kjøper ris i supermarkedet. Hvis du foretrekker å bruke en annen enn ris korn, vil eventuelle skrog korn gjør.

Velg en Scent

En av de beste delene av å lage din egen naturlige varmepute er å velge en duft for den. En av de vanligste dufter folk blande inn med ris er lavendel. Det antas at duften av lavendel er en naturlig smokk og relaxant. Rosmarin, nellik og merian er andre vanlige urter og krydder som man kunne blande inn en varmepute. For hver kopp ris brukes, bland i en halv teskje av tørket urt, krydder eller blomst som du velger.

Seal og bruk

Legg alle ris og dufter til bomull varmepute container, og lukk opp den åpne enden med en symaskin, nål og tråd, borrelås eller en stram knute. Den naturlige varmeputen er nå klar til bruk, så setter den i mikrobølgeovn på høy i ett til tre minutter, og bruke.

Forsiktighet

Akkurat som alt som blir overopphetet i en mikrobølgeovn, kan din naturlige varmeputen blir for varmt for komfort. Test varmeputen forsiktig når du tar den ut av mikrobølgeovnen. Hvis det er for varmt, gi den et par minutter for å kjøle seg ned før du bruker den, spesielt på bar hud.