Hvordan bli kvitt magefett i Kids

March 15

Hvordan bli kvitt magefett i Kids


Ifølge Centers for Disease Control, forekomsten av barndommen fedme i Amerika har "mer enn tredoblet de siste 30 årene." Mer enn noen gang før, finner vi våre barn i risikosonen for diabetes, hjerte- og karsykdommer og høyt blodtrykk. Den gode nyheten er at barn er en spenstig gjeng og sprette tilbake fra vektøkning mye raskere enn voksne. Noen kosthold, vil mosjon og endringer i livsstil gjør underverker for å forbedre både ditt barns helse og hans selvfølelse.

Bruksanvisning

1 Øke fysisk aktivitet. Barn bør få minst 60 minutters trening per dag. Hvis du synes dette er vanskelig å gjøre alt på en gang, kan du prøve å splitte treningstider.

2 Tenk ut av boksen. Trening trenger ikke å være kjedelig eller et ork. Mange former for trening som inline skating eller svømming er fantastisk (og morsomme) måter å utøve --- selv om de ikke føler meg som en treningsøkt.

3 Drikk minst ett av dine måltider om dagen. Å gjøre en deilig, sunn frukt og grønnsaker smoothie er den perfekte måten å introdusere daglige porsjoner med vitaminer og mineraler for å kresen eaters.

4 Stek minst en vegetarisk middag per uke. Få barn involvert i måltid planlegging ved å ta en tur til den lokale bondens marked og la dem plukke levende frukt og grønnsaker for å bringe hjem.

5 Få hele familien involvert. Det vil være mye lettere å miste disse uønskede pounds når du får plass blir en familie affære. Finne morsomme familieaktiviteter at alle liker vil bringe dere nærmere hverandre og gjøre deg sunnere.

6 Sett realistiske mål og være forberedt på tilbakeslag. Belønn barn for å nå og opprettholde mål, men ikke straffe for tilbakeslag. Husk å miste vekt og leve en sunn livsstil er en livslang forpliktelse, klappe deg selv på ryggen for å få barnet ditt til en god start.

Hint

  • Barn er mer åpne for å spise eller å prøve nye matvarer hvis de bidra til å forberede dem.
  • Gi barnet ditt en ego boost av komplimenter hennes utseende og lovet noen fremgang du legger merke til.
  • Ikke kutt ut godbiter helt, men gjør lære barnet at "alt med måte" mantra.