Hvordan endre koden for en OneTouch Glukose Meter

August 29

OneTouch meter enheten er en enkel overvåking system for diabetikere og helsepersonell. Det gjør at diabetikere å teste blodsukkeret i løpet av dagen og holde en logg over sine resultater. Testresultatene vil vise fem sekunder fra teststrimmelen trekker i blodprøven. Koden på teststrimler må samsvare med kode på skjermen system for at diabetiker å få nøyaktige resultater. Endre koden er en enkel prosess.

Bruksanvisning

Hvordan endre koden for en OneTouch Glukose Meter

1 Slå på apparatet. Sett teststrimmelen at kontakt mot deg, inn i testporten på toppen av måleren, så langt det går. Dette vil lyse skjermen. Hvis du har brukt måleren før, vil et kodenummer vises. Hvis du ikke har brukt måleren før, vil et blinkende linjen.

2 Finn kodenummeret på teststrimler. Den ligger på siden av hetteglasset i fet skrift. Du må matche koden på måleren med koden på ampullen eller teststrimler vil ikke fungere.

3 Trykk på "C" knappen på enheten til du finner riktig nummer. Når du har funnet den, vil nummeret blinke på skjermen en kort stund og så stoppe. Displayet vil da gå til "søke blod" skjerm.

4 Test blodet ditt. Før blodprøve, vaske hendene. Plasser en ny lansett inn lansetten enheten og stikk det området du ønsker å teste. De fleste foretrekker den side av fingeren. Klem stikk til en dråpe blod vises.

5 Sett teststrimmelen til bloddråpe. Glukose i blodprøven vil blandes med kjemikalier i teststrimmelen for å produsere en elektrisk strøm, som apparatet leser. Måleren beregner glukosenivået og viser resultatene.

Hint

  • Hvis koden på måleren matcher koden på teststrimler, trykker du på OK-knappen.
  • Oppbevar apparatet og teststrimler i din koffert på et kjølig og tørt sted.
  • Ikke bruk utgåtte teststrimler fordi målingene vil være unøyaktig.