Virkningene av høyt klor Levels

November 28

Virkningene av høyt klor Levels


Klor er et vanlig kjemisk. Den finnes i drikkevann, bassenger, rengjøringsmidler, og badestamper. Bruken har lykkes minimert salmonella og kolera i drikkevannet på grunn av sine antibakterielle egenskaper. Men, det har iboende risiko. Du kan få for mye fra å ta lang dusj, bading i basseng, og eksponering for enkelte kjemikalier.

Kreft

Klor tilsatt til vann har biprodukter kalt "klorerte hydrokarboner" eller trihalomethanes (THM s). Disse har vært knyttet til økt kreft (blære, tarm og rektal) risiko i henhold til Kevin Wong fra den kanadiske Water Quality Association. Alliansen for et rent miljø, sier at organochlorines (kjemiske med klor i dem) kan øke risikoen for brystkreft.

Astma

Innånding av for mye klor fra bassenger, badestamper, eller enda lengre dusjer kan utløse astmaanfall spesielt hos barn. En studie rapportert i Pediatrics Journal viste at ungdom utsettes for klorerte bassenger, hadde en 80% høyere forekomst av astma. Hvis du inhalert 300 ppm for en 30-minutters periode, ville det være dødelig.

kronisk utmattelses

Gjentatt eksponering for klor kan bidra til alvorlig tretthet og har vært knyttet til kronisk tretthetssyndrom ifølge trekantbølge Technologies. De organiske klorforbindelser kan vise seg å være ansvarlig for utvikling av denne tilstanden.

Hjertesykdom

Klor eksponering kan også øke risikoen for hjertesykdom ifølge den kanadiske Water Quality Association. Den gjør dette ved å bidra til artherosclerosis ifølge Dr. Joseph Price, som skrev en bok om emnet. Han studerte effekten av klor på kyllinger og dokumentert at hvert emne hadde noen grad av hjertesykdom som et resultat.

Annen

Klor kan bleke håret, metall og badedrakter også. Jo høyere klornivået, kan det mer misfarging skje. Fortsatt eksponering for klor kan også fremskynde aldringsprosessen for huden din i henhold til Trianagular Wave Technologies 'nettsted. Innånding av klor kan forårsake hodepine også.