Hvordan ta Omega Syrer for Health

July 25

Hvordan ta Omega Syrer for Health


Omega fettsyrer forekommer naturlig i grønne bladgrønnsaker, seafish, oceanfish og nøtter. Dessverre folk flest ikke har nok av disse sunne matvarer i sitt vanlige kosthold. Omega-syrer, spesielt Omega 3, kan ha stor nytte generelle helse ved både behandling og forebygging av en rekke sykdommer.

Bruksanvisning

1 Bedre hjerte helse og redusere risikoen for hjerte- og karsykdom ved å ta 3 g omega fettsyrer daglig. Omega syrer påvirke bevegelsen av ioner inn og ut av cellene, og sikrer normal hjertefrekvens og koronar blodstrøm. Studier har vist at inntak av vanlige omega acid kosttilskudd reduserer risikoen for ventrikkelflimmer, takykardi og arytmi.

2 Combat høyt blodtrykk, kolesterol og åreforkalkning ved å legge til omega syrer til ditt vanlige kosthold. Tar omega syrer daglig kan redusere triglyserider i blodet opp til 33 prosent, noe som reduserer oppbygningen av fett på arterieveggene, bidrar til å eliminere kolesterol fra blodstrømmen og redusere blodtrykket over det hele tatt. Av disse grunner kan ta omega syrer også i stor grad øke helsen til diabetikere. For de som allerede lider av høyt kolesterol eller blodtrykk, diabetes eller åreforkalkning den daglige dosen bør være 4 til 6 g omega syrer.

3 Redusere hyppigheten av astma angrep ved å ta 3 g omega fettsyrer daglig. Omega fettsyrer har vist seg å forbedre lungefunksjonen og redusere inflammatoriske prosesser som utløser astmaanfall, hjelpe astmasyke å administrere sine symptomer. I perioder når astma triggere er kraftigere, for eksempel allergener vanlige om våren og sommeren, kan du ta så mye som 6 g for å administrere symptomer.

4 Ta omega fettsyrer for å bedre kognitiv funksjon, som forskning viser fettsyrer er et viktig element i hjernens funksjon og utvikling. Tar omega syrer kan bidra til å forsinke progresjon av multippel sklerose, bidra til å forhindre demens og kan også hjelpe til å redusere risikoen for at Alzheimers og Parkinsons sykdom. En vanlig dose på 3 g om dagen over mange år vil øke deg helse og hjelpe deg å opprettholde sterk kognitiv funksjon; Men legene ofte behandle eksisterende lidelser med opptil 10 g omega fettsyrer daglig.

5 miste mer vekt ved å støtte ditt treningsprogram med omega syre kosttilskudd. Omega fettsyrer stimulerer enzymer i kroppen som kan hjelpe deg å forbrenne fett, noe som vil øke gjennomsnittlig antall kalorier du forbrenner hver dag. Studier viser at det å ta mellom 3-6 g omega fettsyrer daglig kombinert med milde aerob trening kan hjelpe deg å miste vekt, spesielt i mageregionen.

Hint

  • Snakk med legen din dersom du er usikker på dosen din.
  • Omega syrer kan blokkere opptaket av andre medisiner og kosttilskudd. Snakk med helsepersonell om mulige bivirkninger av å kombinere omega acid kosttilskudd med reseptbelagte medisiner.
  • Hvis du er gravid eller ammende, bør du oppsøke lege før du tar omega syrer.