Hvordan å behandle akne på ansiktet

June 8

Enten du er en tenåring eller voksen, vet du at kviser i ansiktet ditt kan avlede oppmerksomheten fra ditt sosiale liv og kan gjøre deg selv bevisst. Akne kan vises i en rekke former og bare i en viss del av ansiktet eller over hele ansiktet, i form av rød eller rosa prikker, kviser, hvite og svarte hoder eller arr. Du trenger ikke å gi etter for å ha akne i ansiktet ditt. Etter å ha lidd av det selv, dette tar en proaktiv tilnærming på hvordan å behandle akne på ansiktet ditt, ikke bare leve med det eller dekke over det. Du kan finne noen eller alle behandlingstrinn og alternativer nyttige.

Bruksanvisning

1 Forsøk å finne ut hva som forårsaker akne på ansiktet ditt. Er det et relativt nytt fenomen? Kan det være en reaksjon fra mat, allergier, kjemikalier, hormoner, stress eller nye ansikts rengjøringsmidler? Noen ganger kviser

2 Ta tak i en liten notisbok og holde en mat og akne dagbok og prøver å ta opp alt du spiser. Rangere alvorlighetsgraden av akne i ansiktet ditt, spesielt hvis allergi er dårlig, du prøvd nye såper, du er under mye stress eller du mensen.

3 Besøk din hudlege eller helsepersonell med dagboken din og spørsmål i hånden. Legen vil hjelpe deg bedre avgjøre hva som kan være årsaken til akne å utvikle seg på ansiktet ditt, og hva dere begge kan gjøre for å bidra til å behandle den.

4 Besøk en ernæringsfysiolog slik at du kan lære måter at mat påvirker din hudfarge og hvordan naturlig mat kan forbedre ansikt og syn på livet. Kom opp med en spise plan som vil redusere akne på ansiktet ditt. Fortsett å skrive fremgang og notater i acne dagbok.

5 Utforsk de mange akne kosttilskudd og kremer som er på markedet, og gir helsepersonell gir deg tillatelse og holdes informert om dine beslutninger. Hold huden i ansiktet hydrert og rene til enhver tid, og unngå å berøre det når det er mulig. Det er linker i Resources kan være nyttig for akne i ansiktet ditt.

6 Besøk en laser behandling klinikk eller to for å diskutere acne behandling for ansiktet ditt og få priser. Det er kjemisk peeling og laser behandling pakker de fleste kan tilby sammen med kostholdsveiledning og ansikt omsorg lotions. Sørg for at du bare gå til lisensierte fasiliteter og motta behandlinger fra hudleger eller andre MDs. Det er mange fasiliteter som behandler pasienter som ikke har MDs i staben. De har også skjønnhetseksperter, ikke helsepersonell som utfører acne behandling, og du kan ha problemer. Slå opp vurderinger på Internett og be om referanser før du bestemmer deg på en behandling. Ikke vær redd for å prute hvis du kjøper en pakke. Noen klinikker vil gi behandlinger til du får ønskede resultater eller gi refusjon hvis du misliker resultatet av akne behandling.

Hint

  • Bruk rensemidler og ansikts regimer med forsiktighet og følge leger og anvisningen på pakken nøye. Ansikts regimer faktisk kan ha skadelige effekter hvis den ikke brukes riktig.
  • Gi deg selv tid til å komme seg etter en laserbehandling eller kjemisk peeling.
  • Ikke overse kviser i håp om det vil forsvinne, sjansene er det vil ikke.
  • Approach noen akne behandling med forsiktighet hvis du er gravid eller ønsker å bli gravid. Samarbeider tett med legen din.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for eller bør vurderes lege.
  • Stol på dine instinkter, ikke gjennomgår acne eller medisinsk behandling du ikke er komfortabel med, eller må gå inn i gjeld for.
  • Approach reseptbelagte legemidler med forsiktighet, da disse kan ha varige bivirkninger. Bruk som en siste utvei.