Definer Bariatric bleier

August 14

Bariatric bleier er voksen størrelse bleier som brukes for mennesker etter fedmekirurgi. Fedme kirurgi er en medisinsk prosedyre gjennom hvilken mage og tykktarm gjen dimensjonert slik at en person spiser en mindre mengde mat. Etter fedmekirurgi, noen opplever ukontrollerbare avføring. Fordi fedmekirurgi er ofte (men ikke alltid) utført på voksne, blir bariatic bleier brukes til å forebygge ulykker etter operasjonen.

bariatric kirurgi

Fedmekirurgi er også kjent som gastric bypass operasjon. Den kalles dette fordi operasjonen innebærer frembringelse av en lomme på toppen av magesekken som er koblet til tynntarmen. Kobling av lommen til tynntarmen gjør maten bypass resten av magen, noe som betyr at en person kan spise bare en meget liten mengde mat. Denne reduksjon i størrelsen av magesekken bidrar til en betydelig mengde av vekttap, men det finnes også en rekke bivirkninger for kirurgi.

dumping syndrom

En bieffekt av fedmekirurgi er kjent som "dumping syndrom". Ifølge MayoClinic.com, kan dumping syndrom oppstå etter noen operasjon i hvilken en del av magesekken er fjernet eller forbigått. Dumping syndrom skjer når maten slips raskt fra magen i tynntarmen. Dette kan føre til kvalme, svette og, oftest, diaré. Fordi dumping syndrom ofte skjer etter fedmekirurgi, ble vektige bleier opprettet. Mange mennesker som opplever dumping syndrom har en reduksjon i fysisk aktivitet eller andre negative livsstilsendringer på grunn av forlegenhet assosiert med syndromet. Imidlertid kan bariatric bleier hjelpe en person som nettopp har hatt kirurgi fortsette sine fysiske aktiviteter og livsstil uten frykt for en ulykke.

Merker

Ifølge CarePathways.com, er det en rekke populære og velkjente merkevarer av vektige bleier. TENA gjør en fedme kort for voksne. Attends gjør voksne overvektige truser samt truser for unge voksne og voksne som trenger petite størrelse beskyttelse.

Steder å kjøpe

Bariatric bleier kan kjøpes på en rekke nettbutikker inkludert: www.carepathways.com, www.yourdiaper.com, og www.personallydelivered.com. I tillegg har mange apotek og butikker som fokuserer på eldre omsorg og helsebehov selger også vektige bleier.

alternative Styles

I tillegg til vanlige vektige bleier, mange selskaper produserer vektige Bleier til ulike aktiviteter. For eksempel www.personallydelivered.com tilbyr en fedme kort som kan brukes når du svømmer, og www.idiaper.com har en rekke overnattingsvektige truser for voksne og unge voksne.