Slik unngår & bli kvitt veggedyr

August 22

Slik unngår & bli kvitt veggedyr


Veggdyr er parasitter som lever på mennesker, så vel som andre varmblodige dyr, inkludert fugler, gnagere, flaggermus og kjæledyr. De er brune til rødbrun i fargen, oval-formet, flat og om 03.16 til 01.05 tommer lang. Veggdyr kan først bli funnet i dusker, sømmer og folder av madrasser, senere sprer seg til sprekker i sengen. Mens du har veggedyr i hjemmet er en ubehagelig opplevelse, det finnes måter å bli kvitt dem og hindre dem fra å komme igjen.

Bruksanvisning

Bli kvitt Bed Bugs

1 Vask og tørk sengetøy og klær ved høy temperatur for å drepe veggedyr. Varme infisert elementer til minst 113 grader Fahrenheit i en time. Hvis temperaturen er høyere, den tid det tar å drepe veggedyr, på ethvert stadium i livet, vil bli kortere.

2 Spray et plantevernmiddel som er bevist å drepe veggedyr på madrasser og andre infested elementer. Bland bare nok plantevernmiddel til å fullføre søknaden. Bruk verneklær og verneutstyr for å unngå personlig eksponering. Henvis til plantevernmiddel etiketten for instruksjoner. Vask deg grundig med såpe og vann etter bruk.

3 Leie en pest ledelse profesjonell hvis du ikke er komfortabel å bli kvitt veggedyr selv. Pest ledelse profesjonell vil se over ditt hjem, ta fra hverandre møbler hvis nødvendig og bruke støvsugere, varme og plantevernmidler for å ta vare på smitten.

Forebygging av veggedyr

4 Bruk en lys beskyttende deksel som omgir madrasser og spiralfjærer som reduserer en masse skjule flekker. Den lyse fargen på encasement gjør veggedyr lettere å få øye på. Kjøp en høy kvalitet encasement som vil forsvare seg mot rifter og sjekk encasement ofte for hull.

5 Reduser rot i hjemmet ditt. Med mindre rote, veggdyr har færre steder å gjemme seg og reprodusere.

6 Ikke ta med forurensede elementer inn i ditt hjem. Nøye inspisere klær og bagasje mennesker som besøker ditt hjem, være på utkikk etter veggedyr.