Acne Pills 'Påvirkning av menstruasjon

April 6

Går gjennom puberteten er komplisert nok uten å legge en haug med medisiner bivirkninger. Men mange tenåringer gjør nettopp det hvert år i et forsøk på å bekjempe akne. Dessverre, fordi acne er så knyttet til hormoner, behandling av akne kan noen ganger ha skadelige effekter på menstruasjonssyklusen.

Origins

Akne piller kan ha en innvirkning på menstruasjon, fordi mange kvinner opplever økt akne i tiden rundt menstruasjonen. Ofte blusser acne opp rett før menstruasjon. Dermed behandling av akne ofte indirekte påvirker menstruasjonssyklusen.

årsaker

Akne piller vanligvis påvirke menstruasjonen ved å endre kroppens frigjøring av androgener. Selv om androgener er vanligvis mer involvert i mannlig seksuell utvikling, de regulerer også menstruasjon.

spironolakton

Spironolakton er en anti-androgen brukes til behandling av akne hos kvinner, og skallethet hos menn. Det trenger ikke ha alvorlige bivirkninger for mange brukere, men noen kvinner opplever at deres perioder er uregelmessig mens på stoffet.

antibiotika

Antibiotika blir ofte brukt i behandling av akne, fordi det kan drepe bakterielle infeksjoner som forårsaker kviser. Dessverre, antibiotika også en tendens til å samhandle med andre stoffer i kroppen. Antibiotika ikke forstyrre menstruasjonssyklusen direkte, men de kommer i konflikt med p-piller - som selv er ofte brukt til å regulere menstruasjonssykluser.

Prevensjon

Visse typer prevensjon er kjent for å bekjempe akne. Fordi prevensjon regulerer menstruasjon, hindrer det de fakkel-ups av hormoner som ofte forårsaker akne.