Hvordan søke Toner til Hair

January 25

Dessverre har alle fargebehandlinger ikke slå ut perfekt. Men å bruke toner til håret er et korrektiv metode frisører har brukt i år. Toner nøytraliserer effektivt brassy pigmenter som kan oppstå under farging av hår, spesielt når bleking. Bruk av en liten toner vil bli kvitt skjemmende fargetoner og gi håret et naturlig utseende. Det kan også utdype fargen, som kan gjenopprette balansen i håret hvis fargen ikke slår ut til høyre. Men før toning håret, hjelper det å ha noen tips.

Bruksanvisning

1 Velg riktig toner. Det første trinnet i toning håret ditt er å velge et produkt som er designet for å eliminere brassy toner i håret. Hvis du toning blonde fargen, bruk en lys aske blond tone. For mørkere hår farger, velg en toner som er nøytral.

2 Påfør toner til håret. Ved søknad toner til håret, arbeide i små seksjoner. Start på forsiden av håret, og jobb deg bakover. Trekk små ett-tommers seksjoner av håret, og arbeide toner inn i røttene og trekke overflødig toner til tuppen av håret.

3 Selv ut toner. Når du har brukt produktet, er det viktig å sørge for at det er enda. Kjør fingrene gjennom håret for å spre ut overflødig toner og sikre maksimal dekning.

4 La toner for å stille. Avhengig av hvilket produkt du har valgt, kan toner må sette i opptil 30 minutter. Bestem hvor lenge produktene bør sette ved å gjennomgå produsentens anvisninger nøye.

5 Skyll toner. Når toneren er ferdig innstillingen, skyll den ut med kaldt vann. Deretter shampoo og tilstand håret, som vil fjerne resterende farge og gir ekstra fuktighet.

Hint

  • Velg riktig hårfarge. Når farge håret, velge en farge som ikke er mer enn to nyanser lysere enn din naturlige farge. Noe mer kan redusere effektiviteten av toner.
  • Ikke la toner å stille for lenge. Bruk en eggeklokke når du setter toner. Dette vil unngå over-toning, noe som kan gi et unaturlig utseende til håret.