Hvor ofte bør du Tan innendørs?

February 16

Tanning innendørs tilbyr flere fordeler, blant annet komfort og privatliv. Med innendørs soling, er en person i stand til å holde en brunfarge året eller i stand til raskt å bygge en base tan før du tar en sommerferie. Som mange andre aktiviteter, bør innendørs soling gjøres riktig og med måtehold. Soling riktig bidrar til å redusere risiko forbundet med innendørs tans.

Hyppighet

En innendørs basen brunfarge bør bygges over en periode på åtte uker. Dette gjør at du kan sole seg uten for mye eksponering og gradvis tan hud. Tan ikke mer enn tre dager i uken, med den første økten varte ikke mer enn 5 minutter.

maksimal Session

Solarium bruker nyere teknologi har sterkere lamper og bør aldri brukes til mer enn 20 minutter per økt. Overeksponering for solingslampene kan føre til solbrenthet og øke risikoen for hudkreft.

Seasons

Innendørs tanning kan gjøres året rundt, men det er ikke anbefalt å tan så mye. Tan bare før sommersesongen for å bygge en base brunfarge.

Advarsel

Overexposing huden din til innendørs tanning senger kan føre til solbrenthet og hudskader, akselerere aldring av huden og øke risikoen for hudkreft.

Alternatives

Innendørs tanning kan også gjøres i form av en spray eller airbrush tan. Spray tans kan gjøres hjemme med en hermetisert spray produkt eller ved å gå til en profesjonell spray tan salong. Disse alternativene er sunnere hud ikke utsettes for UV-stråler og ingen skadelige kjemikalier blir brukt.

Frekvens av Spray Tan

Innendørs tanning med en spray tan kan gjøres ofte og året. En anvendt spray tan varer ca en uke, og kan brukes på nytt etter ønske.