Førstehjelp repetisjonsøvelser

December 14

Førstehjelp repetisjonsøvelser


Opplæring i førstehjelp hjelper folk behandle mindre skader, og kan bidra til å redusere panikk når medisinsk nødhjelp skje. Organisasjoner som det amerikanske Røde Kors og American Heart Association (AHA), så vel som lokale brannvesen, skoler og sykehus, tilbyr opplæring i førstehjelp klasser. Trening kan også gjøres online. Førstehjelp er også lært opp til helsepersonell som EMTs, ambulansepersonell og sykepleiere. Kort utstedes til dem som blir sertifisert i førstehjelp. Førstehjelps kort utløper etter en viss tid som vanligvis er bestemt av staten eller instruktør.

Fremskritt innen medisin

Helsevern og medisin er i stadig endring takket være fremskritt innen teknologi og informasjon. Disse hyppige endringer gjør det nødvendig for kontinuerlig opplæring, som gjør en person til å holde up-to-date med nåværende behandlinger og teknikker. Et eksempel er HLR. HLR teknikk har endret flere ganger siden det ble vanlig praksis. I 2005 AHA endret sine anbefalte retningslinjer for å utføre HLR.

videreutdanning

Videreutdanning klasser er nødvendig for å bli re-sertifisert i førstehjelp. Disse klassene kan tas enkeltvis eller i et oppfriskningskurs. En oppfriskningskurs tar alle de nødvendige etterutdanningskrav og kombinerer dem i ett enkelt kurs som kan gis på en dag eller over en periode på flere dager. Enkelte stater kan kreve en fullføring av et oppfriskningskurs for å bli resertifisert i førstehjelp mens andre kan tillate den nødvendige etterutdanning tas som enkeltkurs eller forelesninger.

Finne repetisjonskurs

Repetisjonskurs og etterutdanning kan gjøres både på nettet og i person. Noen oppfriskningskurs kan gjennomføres på nettet, men kan kreve eksamen gjøres i person på et angitt sted. Lokale oppfriskningskurs finner du ved å kontakte det amerikanske Røde Kors, brannvesen, sykehus eller online. Kurs kan også bli funnet på lokale skoler og universiteter. Hver stat bestemmer mengde og type utdanning er nødvendig for å re-sertifisere i førstehjelp. Før du bestemmer hvilken oppfriskningskurs er best sikre at den oppfyller kravene for å re-sertifisere.

ferdigheter Testing

Oppfriskningskurs lærer all informasjon, inkludert ferdigheter testing, for å kvalifisere for re-sertifisering. Ferdigheter refererer til evnen til å bruke utstyr og utføre disse riktig. Backboards, splinter og muntlige luftveiene er noe av utstyret som brukes til å teste ferdigheter. Evner til å behandle tilstander som blødning, hevelse eller brukket bein er også testet. Enkelte stater kan kreve ferdigheter testes som en del av videreutdanning. Ferdigheter testing er ofte inkludert i løpet av en førstehjelp repetisjonskurs. Det kan gjøres både i person og på nettet ved hjelp av simulerte pasienter og scenarier.

Re-sertifisering

Et sertifikat for ferdigstillelse for førstehjelp repetisjonskurs, eller hver klasse, må sendes inn sammen med et utfylt fornyelse eller re-sertifisering program. Det kan ta opptil flere uker for at søknaden skal bli behandlet og re-sertifisering tildelt. Kontroller at programmet er sendt, via e-post eller på nettet, tidlig nok til å bli re-sertifisert tidligere enn gjeldende kortets utløps å unngå en forfalle i sertifisering. Et nytt kort vil bli utstedt til de som fullfører kravene.