Hvordan du løser symptomene på høysnue

May 27

Hvordan du løser symptomene på høysnue


Høysnue påvirker millioner av amerikanere hvert år. Luftveisallergisymptomer vanligvis vises etter eksponering for et allergen som skaper en immunsystem reaksjon. De vanligste høysnue allergener inkluderer mold, ragweed, pollen og støv. Den beste forsvarslinje er å unngå eksponering for disse allergener. Men mange er umulig å unngå, spesielt om sommeren og høsten, derfor må du behandle symptomene på immunsystemet reaksjon som de oppstår.

Bruksanvisning

1 Grense eksponering. Reduser eksponering til et kjent allergen av gjenværende inne når pollen eller mugg antallet er høyt. I tillegg unngår friluftsliv på vind, fuktige dager. Etter å ha tilbrakt tid utendørs, ta en dusj eller bade, være sikker på å vaske håret grundig. Sørg for å ta på rene klær etter bading. Vakuum ofte og vaske kjæledyr på en jevnlig basis for å minimere allergener innendørs.

2 Ta en over-the-counter medisiner for å bistå i lettelser høysnue symptomer. Det er mange forskjellige antihistamin og slimhinneavsvellende medisiner på markedet. Antihistaminer har liten effekt på lunger, men kan hjelpe med nysing, kløe og rennende nese. Decongestants bidra til å avlaste tett nese forårsaket av høysnue. En farmasøyt kan gi råd om hvilke medisiner ville være best for et bestemt sett av symptomer.

3 Bruk en over-the-counter antihistamin nesespray for å hjelpe til å lindre lunger. Nesespray bistå i lettelser nasal kløe, nesebetennelse og rennende nese forårsaket av høysnue. Nesespray er rimelig. Disse kan brukes flere ganger i løpet av dagen hvis høysnue symptomer bli utfordrende.

4 Sett opp en avtale med en lege for å diskutere muligheten for reseptbelagte medisiner eller allergivaksinering. Hvis allergivaksinering er foreskrevet, de er vanligvis injisert på en ukentlig eller bi-ukentlig tidsplan for å hjelpe kroppen i å utvikle immunitet mot allergener som produserer høysnue.