Hvordan behandle Økende flass

November 18

Hvordan behandle Økende flass


Flass refererer til de hvite, flassende døde hudceller som utvikler på hodebunnen din. Selv om flass er ikke en smittsom sykdom, fører det til forlegenhet fordi den vises på hårsekkene og faller på klærne. The Mayo Clinic nettsiden sier at ulike forhold øke sjansene for å få flass, inkludert psoriasis, eksem, fet hud, tørr hud og en gjærsoppen. Ikke vask håret regelmessig, følsomhet for hårprodukter og et dårlig kosthold også skape et innbydende miljø for flass. Behandling voksende flass består av å opprettholde riktig hår hygiene og endre livsstil.

Bruksanvisning

1 Se etter flass sjampo som inneholder medisiner for din spesifikke tilstand. The Mayo Clinic nettside sier at sinkpyrition reduserer hodebunnen sopp, steinkulltjære fungerer best på mennesker med psoriasis, salisylsyre blir kvitt hår skalaer, selen sulfid bremser hudens celledød og ketokonazol har soppdrepende egenskaper. Sjampo med disse medikamentene er tilgjengelig over-the-counter, samt på resept.

2 Vask håret daglig eller i henhold til instruksjonene på produktet. Når du finner en sjampo med kjemikalier som takler dine risikofaktor for flass, må du vaske håret regelmessig for å redusere veksten. The University of Iowa Sykehus og klinikker sier å sikre at du får sjampo i hodebunnen og la det stå i ca fem minutter før skylling.

3 Bruk tea tree olje sjampo som et naturlig alternativ til kjemikalier. Den bastyr Senter for Natural Health sier at tea tree olje kommer fra en busk-aktig treet i Australia og har soppdrepende egenskaper. The Journal of American Academy of Dermatology publisert en studie som sier at folk som lider av flass som brukte sjampo som inneholder fem prosent tea tree olje så en 41 prosent forbedring i tilstanden til sine scalps.

4 Minimer bruken av hår produkter og vaske håret regelmessig. Hårspray og styling produkter øke oljer i håret og hodebunnen, noe som gjør håret utsatt for flass vekst. Hvis du bruker hårpleieprodukter, vaske håret på slutten av dagen for å bli kvitt rest de forårsaker.

5 håndtere stress og spise et sunt kosthold. The Mayo Clinic nettsiden sier at stress utløser flass vekst eller forverrer tilstanden, samt en diett som mangler sink, B-vitaminer og sunt fett. Trening og avspenningsteknikker redusere stress - selv enkle aktiviteter som turgåing, sykling og svømming. Mat rik på B-vitaminer og sink inkluderer hele korn, sjømat, egg, bladgrønnsaker, nøtter og kjøtt.

6 Få et lite sollys på hodebunnen. The University of Michigan Health Services sier flass avtar i løpet av sommeren med mindre det er fuktig. Du trenger ikke å bruke mye tid ute for å høste fordelene, men du trenger å bruke sunblock på ansiktet og kroppen.