OTC Salver

September 15

OTC Salver


Huden, som er den største organ i menneskekroppen, er også en av de mest følsomme. Som et resultat, kan huden bli kløende, irritert eller betent av en rekke gjerningsmannen og tilstander. En rekke over-the-counter eller OTC, salver er tilgjengelig for å hjelpe berolige og lindre hudirritasjon. Disse OTC rettsmidler, i motsetning til lege-foreskrevet farmasøytiske kremer, er tilgjengelig uten resept.

Soppdrepende Salver

Soppdrepende salver er en av de mest brukte av alle over-the-counter salver. Disse produktene behandle en rekke hudsykdommer og irritasjoner. Soppdrepende salver kommer i gel og krem ​​varianter og brukes til behandling av fotsopp og hudirritasjoner forårsaket av gjær og ringorm. Soppdrepende salver markedsføres under et mylder av merkenavn. Men de fleste soppdrepende kremer inneholder mange av de samme aktive bestanddeler, inkludert ekonazol, mikonazol, tioconazol og klotrimazol, som alle anvendes for å behandle sopprelaterte hudsykdommer. I tillegg er noen soppdrepende kremer inneholder også ingrediensen hydrokortison, som brukes til å roe irritert hud og for å redusere kløe, mens den antifungale salven arbeider for behandling av tilstanden.

akne Kremer

Akne er en vanlig hud lidelse som oppstår når porene i huden blir tilstoppet og irritert, noe som fører til rødhet og puss fylte sekker eller kviser. Over-the-counter akne behandlinger blir brukt til å kontrollere akne og holde den fra forverring. Akne salver kommer i et bredt utvalg av merker og former, inkludert gels og kremer. Disse produktene virker ved å bryte ned bakterier i tett pore som har ført til betennelse og rødhet i huden. Akne salver etterlate en pågående rest medisiner, vanligvis benzoylperoksid, som fortsetter å jobbe på huden i flere timer etter påføring. De fleste akne kremer er nå tilgjengelig for kjøp på etterspørsel, men på en gang, mange akne medikamenter var bare tilgjengelig via resept.

kortison Cream

Kortison krem ​​eller salve er et medikament som brukes til å behandle betennelse og absorberes gjennom huden. Kortison kremer er ofte tilgjengelig over-the-counter og brukes til å behandle en rekke hud plager, blant annet leddgikt smerte og betennelse i leddene samt aktuelle forhold som hemorroider. Kortison salver er også brukt til å behandle kløende tørr hud forårsaket av forhold som eksem, bleieutslett, psoriasis og gift eføy eller forgifte Sumac. Kortison tilbud effektiv og hurtigvirkende lettelse for de fleste brukere kjøpt i over-the-counter form, men sterkere versjoner av medisinen er tilgjengelig på resept.