Den Ozon terapi for Hulrom

January 2

Ozon er en form for oksygen som brukes som et kraftig oksydasjonsmiddel for å rense drikkevann og er også en naturlig biocid som dreper bakterier, virus, mugg og jordslag. Høye konsentrasjoner av ozon vil drepe bakterier meget raskt i hulrom og forhindre ytterligere nedbrytning. Ozon behandling har vært brukt på en stund i Europa, Canada, Australia og New Zealand, men har ennå ikke fått FDA-godkjenning i USA.

fordeler

Ozon behandling er perfekt for nervøse eller engstelige mennesker som er redd for å gå til tannlegen. Det krever ikke bruk av øvelser, fyllinger eller bedøvende midler. Det dreper 99 prosent av bakterier som finnes i hulrom og kan bleke misfarging. Det er ikke en brannfare, og vil ikke eksplodere, og vil ikke irritere huden eller øynene eller skade hår eller klær. Ozon vil heller ikke forlate en kjemisk smak eller lukt og forårsaker ikke kreft.

Ifølge safedentistry.com viste ozon terapi vellykkede resultater i kliniske tester utført ved St. Bartholomew Hospital i London og ved Royal London School of Medicine og odontologi.

The Treatment

Hulrom er forårsaket av bakterier som produserer en klebrig substans som kalles plakk, som fester seg til tannoverflaten. Denne bakterien bruker sukker som er igjen i munnen fra maten vi spiser. Disse sukkerarter blir så omdannet til skadelige syrer som vil løse opp tannemaljen hvis de blir stående på overflaten i en lang tidsperiode. Når ozonbehandling blir brukt, vil en tannlege bruke en laser for å identifisere råte og bakterier på tennene. En silikongummi koppen blir så brukt til å dirigere ozon på det berørte tann. Når bakteriene blir eliminert, vil tannlegen deretter plassere en spesiell minera agent som vil gjøre healing på renset området. Pasienten vil bli gitt en spesiell tannkrem og munnvann å bruke hjemme for å hjelpe sine tenner gjen mineralize.

Hver behandling varer i 10 til 40 sekunder og gjentas med månedlige intervaller inntil tann re-stivner, vanligvis tre til seks måneder totalt. Nye hulrom kan behandles uten tann fjerning, men hvis hulrom er for dyp, må noen tenner fjernes for å sikre riktig gjennomtrengning av ozon. 90 prosent av tenner vil reagere positivt dersom forsvarlig behandling brukes hjemme, i henhold til Granta Dental. Tannlegen vil vite sikkert om behandlingen virker i fire til åtte uker.

At-Home Care

For å sikre suksess med ozonbehandling, ansette disse hjemme-praksis:

Regelmessig og effektiv munnhygiene for å sørge for at tennene holdes fri for skadelige bakterier og plakk.

Redusere inntaket av sukkerholdig mat og drikke, og redusere inntaket av sure drikker.

Langsiktig, regelmessig bruk av fluortannkrem og munnvann.

Ved hjelp av xylitol kunstig søtningsmiddel som en erstatning for sukker. Xylitol finnes i noen tyggegummier og munnskyllevann, og også i diabetiske salver.