Sosiale aktiviteter for autisme

July 14

Noen mennesker med autisme ikke naturlig tilegne seg evnen til å samhandle med andre og må læres sosiale ferdigheter. Inngrep og terapi er to vanlige metoder for undervisning slike ferdigheter.

Barn med autisme

Barn med autisme bør ha spill og aktiviteter rettet mot deres interesser. Lese dem sosiale historier - de som er knyttet til en bestemt sosial interaksjon - fremmer samhandling mellom autistiske barn og deres jevnaldrende. Disse historiene hjelpe lære barna hvordan de skal dele og uttrykke sine følelser.

Å ha barn utføre bruke dukkene er en annen måte å fremme sosial interaksjon. Du kan også tilby dem brettspill, som lærer å dele og lytte ferdigheter.

Tenåringer med autisme

Tenåringer med autisme avtale ikke bare med autisme, men også med de vanlige spørsmål om ungdomsårene. Det kan være svært vanskelig for autistiske tenåringer å få venner siden de mangler den nødvendige sosiale ferdigheter. Oppmuntre en tenåring til å bli en skolefritidsordning klubb, plukke opp en hobby eller driver med idrett kan være nyttig.

Melde en tenåring med autisme i sosial terapi er en annen måte å bygge sosiale ferdigheter og lindre noe av presset, siden han vil være sammen med andre tenåringer som har autisme. Sosial terapi gir en tenåring med en stikkontakt for å lufte sine frustrasjoner i en gruppe som kan forholde seg. Therapy tilbyr også en rekke lek og samspill.

Voksne med autisme

Forskjellen mellom voksne og tenåringer til barn med autisme er at voksne er uavhengige. De forventes å holde nede en jobb, starte en familie og har en godt balansert liv. Dette kan være vanskelig fordi de ofte mangler de sosiale og verbale ferdigheter til å kommunisere med andre.

En voksen med autisme bør bli en autisme støttegruppe som tilbyr utflukter der alle går ut sammen og nyter fritidsaktiviteter, som spill eller sport. De bør også finne muligheter til å arbeide på sine kommunikasjonsferdigheter gjennom gruppeveiledningstimer og til og med skrivegrupper der de kan uttrykke følelsene de har satt på papiret.