Hvordan Candida albicans Live?

March 17

Hvordan Candida albicans Live?

Hva er Candida albicans?

Candida er en slekt av gjær, kan mange arter av som finnes levende hos mennesker og de fleste andre pattedyr. I de fleste tilfeller, Candida (vanligvis Candida albicans hos pattedyr) er kommensal, som betyr at det bor sammen med de andre flora i tarmen uten å forårsake noen bestemt skade. Endringer i miljøet, slik som en plutselig mangel på balanse mellom gjær og bakterier i kroppen, vil noen ganger utløse harmløse encellede candida albicans til å bli en flercellet inntrenger. Dette manifesterer seg i flere forskjellige måter, blant annet bleie og utslett, trost, nailbed infeksjoner, og gjær infeksjoner. Når gjær overgrows, er det referert til som candidiasis.

Reproduksjon og kultivering

Candida albicans reprodusere på to måter: en i hyphal form de delt inn i fragmenter og skape nye gjærlignende former (mycelia), og den andre av spirende og danner en ellipsoidiske knopp. Gjæren bor i den muntlige og vaginal hulrom og fordøyelseskanalen, kolon på slimhinneoverflater. Å holde soppen i å vokse ut av kontroll er de probiotiske bakterier, også kjent som "gode" bakterier. Candida albicans er vanligvis redusert i antall på grunn av kommensal balansen av denne bakterien og sopp i kroppen, men tendensen for anvendelse av antibiotika, immunosuppressive behandlinger, langvarig kateterisering, og den lengre levetid av immunologisk kompromitterte mennesker har stoppet begrensning av Candida albicans. Siden antibiotika og disse andre behandlinger drepe bakterier, men skiller ikke mellom probiotika og patogener, de kaster balansen i favør av sopp. Candida albicans strømmer på enkle sukker og hvis uhindret av probiotiske bakterier kan vokse ukontrollert. En overflod av Candida albicans er kjent som candidiasis.

naturlige behandlinger

Det er en stor beredskaps av alternative medisinske utøvere som mener mange sykdommer er forårsaket av overskytende Candida i systemet. De sitere symptomene på "systemisk candida" som: kronisk tretthet, kroniske infeksjoner, ekstreme humørsvingninger, diaré, kortsiktig hukommelsestap, lymfatisk hevelse, nattesvette, søvnløshet og økt matallergier. For å håndtere denne full-systemet problem, krever behandling seks til 12 måneder med naturlig terapi for å gjenopprette balansen i kroppen. De anbefaler produkter som gjenoppretter kroppens probiotiske bakterier som acidophilus og bifidobakterier for å hindre vekst av Candida. Noen flere anbefalinger er olje av oregano kapsler, glutamin kapsler, grapefruktkjerneekstrakt og malurt. De tror også at en diett lav på sukker vil bidra til å frata candida av sin matkilde. Når candida begynner å reagere på behandlingen vil det begynne å dø av, noe som vil føre til flere symptomer i kroppen for alt fra noen dager til noen uker. Disse symptomene er hodepine, kvalme, gass, alvorlig energitap, uskarpt syn og sukker cravings.