Medisinsk Standards of Practice

January 1

Medisinsk Standards of Practice


Standarder for medisinsk praksis er ment å veilede helsepersonell. Medisinsk praksis standarder er hentet fra tollvesenet og akseptert oppførsel av nåværende medlemmer av yrket.

typer

Ifølge MedMalRx, det er medisinske standarder for praksis for nesten alle deler av den medisinske profesjon. Separate standarder for praksis finnes for områder, inkludert anestesi, kiropraktikk, kritisk omsorg, odontologi, dermatologi, hematologi, sykehus medisin, immunologi / infeksjonssykdom, nevrologi, sykepleier utøveren, onkologi, patologi, pediatri, plastisk kirurgi, kirurgi, radiologi og urologi.

Felles kommisjon Standards

Den felles kommisjon regnes som den høyeste standard for kvalitet og sikkerhet i heia omsorg industrien. En helsevesenet organisasjon som oppfyller standarder for omsorg kan være akkreditert. Akkreditering er frivillig, men det kvalifiserer organisasjonen på et nasjonalt anerkjent nivå. En felles kommisjon-akkreditert organisasjon mottar den ekstra fordelen av å være fritatt fra Medicare undersøkelser.

Betydning

Medisinske standarder for praksis er spesielt viktig i malpractice søksmål. For å vinne en medisinsk malpractice dress, må en pasient bevise helsepersonell gikk mot standarder for praksis, og at ingen andre rimelig profesjonell ville ha handlet på samme måte.