Aktivitets direktør Resources

November 27

Aktivitets direktør Resources


Aktivitets styremedlemmer er ansvarlig for planlegging, organisering og gjennomføring av individuelle og gruppeaktiviteter for å møte de sosiale, emosjonelle, intellektuelle og åndelige behovene til beboerne de tjener. For å gjøre dette, må de tenke på ting å gjøre som involverer beboerne. De kommuniserer dette til dem ved å lage en månedlig aktivitetskalender. Aktivitets ressurser tilby aktivitets profesjonelle verktøy og ideer for å gjøre en stor aktivitet kalender og kjøre gode aktiviteter.

bøker

Det finnes flere bøker som fungerer som gode ressurser for aktiviteten direktør. Den første boken er "Long Term Care for Aktivitets Fagfolk og Fritids terapeuter, Fifth Edition" av Elizabeth Best Martini, Mary Anne uker, og Priscilla Wirth, 2008. Denne boken er en enkel å forstå og grundig forklaring av arbeidet og dag-til -Day drift av en aktivitet avdeling. Det besvarer mange spørsmål som en aktivitet direktør måtte ha. Den diskuterer forskjellige typer gruppeaktiviteter og riktig bosatt miks som skal være involvert. Aktivitet avdeling standarder blir også diskutert. Å snakke med familiemedlemmer kan være vanskelig. Denne boken gir deg tips om hvordan du gjør dette effektivt. Administrere aktivitet avdelingen er også forklart.

En bok spesielt for de med minne funksjonsnedsettelser, inkludert Alzheimers sykdom og relatert demens, er "Adorable Fotografier av vår baby bok," av Susan Berg, 2006. Denne boken diskuterer og demonstrerer meningsfulle, tankestimulerende aktiviteter for denne populasjonen av beboere som aktivitet direktører tjener. Ved hjelp av babybildene er i fokus i boken. Disse baby bilder og de foreslåtte visuelle samtalestimulerende øvelser gi aktiviteten direktør og hans stab med mange ideer å ha gode interaksjoner med alle nivåer av beboere med demens. Selv beboere som ikke har et minneproblem liker å se på bildene fordi de er store og gjør beboerne smil.

"The Positive Interaksjoner aktivitetsprogram for personer med Alzheimers sykdom," av Sylvia Nissenboim, 1998, er en tidsbesparende fordi denne boken legger ut forhåndsplanlagte program for grupper og enkeltpersoner. Selv om denne boken er eldre, sine ideer og forslag er eviggrønne. Ideene som er foreslått er lett å tilpasse til de fleste grupper eller enkeltpersoner om de har demens eller ikke. Disse aktivitetene gir en engasjerende og fengende opplevelse for beboerne gjør dem lykkelige. Det er mer enn 90 aktiviteter som omtales i denne boken for aktivitet direktører. Aktivitetene fokuserer på å bevare beboerens verdighet og personlig tilfredsstillelse. Det følger kvaliteten retningslinjer vesenet.

Internett

Aktivitets styremedlemmer er avhengige av Internett for å gi up-to-date og ulike forslag, tips og ressurser for å drive sin aktivitet avdeling. Aktivitets direktørens kontor er et nettsted som gir aktivitet direktører mange ideer for å skrive den månedlige aktivitetskalenderen, svar på spørsmål om riktig programmering, gjør fysiske aktiviteter med beboerne du serverer, kjører spesielle og ferie hendelser, ta etterutdanningskurs og mange andre ting . Du kan abonnere på e-magasin eller bli med sin online støttegruppe.

Bloggen, aktivitetskoordinator, gir aktiviteten direktør alle slags ideer, kommentarer og forslag for å lage en høy kvalitet aktivitetsprogram. Selv om mange innlegg er knyttet til beboere med demens, mange andre gjelder alle typer beboere.

biblioteker

Bibliotekene har mange ressurser for aktivitet direktører. Det beste med biblioteket er at alle elementene er gratis å låne. Hvis du finner et produkt er akkurat det du leter etter etter å låne den fra biblioteket, så kan du kjøpe den. Den andre gode ting er at ofte bibliotekarer kan få elementer fra hvor som helst i landet. Det er noen ulemper. Du må kanskje vente noen uker å få noe. Et element kan sjekkes ut eller skadet av en annen patron.