Hva er fordelene med Fitness for pensjonister?

June 18

Hva er fordelene med Fitness for pensjonister?


"Hvis du ikke bruker den, vil du miste det" kan være en banal ordtaket, men det er sannhet i det - særlig ettersom vi blir eldre. Hvis vi slutter å trene, spesielt når vi passerer 50 år, vil våre kropper begynner å forfalle, ifølge Dr. Henry S. Lodge, forfatter av Younger neste år og yngre neste år for kvinner. Han påpeker at kroppen er programmert til å vokse eller forfall, og mosjon forteller kroppen til å vokse.

aerobic Exercise

Aerob trening styrker hjertet og lungene, og bidrar til å opprettholde en sunn vekt. Bor fysisk aktiv og trene regelmessig kan forbedre humøret og lindre depresjon, og forhindre eller forsinke enkelte typer kreft, hjertesykdommer og diabetes, ifølge National Institute on Aging.

Vektløfting

Vekt trening bidrar til å bygge muskelstyrke. Dette hjelper med daglige aktiviteter som å gå i trapper, shopping og bærer pakker, slik at seniorer til å beholde sin uavhengighet.

Disease Prevention / kontroll

Bor fysisk aktiv ved å trene regelmessig kan forbedre helsen for noen seniorer som allerede har sykdommer og funksjonshemninger, ifølge National Institute on Aging. Trening kan bidra til å forbedre helsen til allerede skrøpelige mennesker også.

Ensomhet og stress

Både ensomhet og stress utløser forfall, ifølge Dr. Lodge. Ved å få inn i en gruppe øvelse aktivitet, enten det er på tur, sykling, spille tennis eller bli en øvelse klasse, vil dette holde seniorer i forbindelse med andre, mens på samme tid å trene kroppen din. Regelmessig mosjon fremmer også bedre søvn.

forbedrer Balance

Regelmessig trening forbedrer styrke, fleksibilitet, utholdenhet og holdning, samt bidrar til å hindre tap av benmasse, som alle bidrar med balanse - redusere risikoen for å falle.