Den Gjennomsnittlig Egenandel for helseforsikring

March 28

Det er mange faktorer å vurdere når du handler for en ny helseforsikring plan, fra apotek fordeler til lege valg til dekning grenser. Utenfor den månedlige premie, har ingenting en større umiddelbar effekt på mottakere "lommebøker enn fradragsberettigede nivåer. Mens sammenligne egenandelen nivå til landsgjennomsnittet kan være et praktisk verktøy for å måle dekning mot standarder, er det mer viktig å velge en plan som passer dine behov og budsjett.

National Gjennomsnittlig Health Egenandel

Den gjennomsnittlige egenandel for helseforsikring var $ 1200 per november 2010, ifølge en undersøkelse utført av Mercer sitert av Wall Street Journal. Det gjennomsnittlige, generert av polling mer enn 2000 arbeidsgivere som yter helsehjelp, økte med mer enn $ 400 fra 2005 nivå. Økningen i gjennomsnittlig egenandel kan være delvis tilskrives økning i folk som bærer høy egenandel planer. I 2010, anslagsvis 10 millioner begunstigede valgt høy egenandel planer, ifølge en undersøkelse fra USAs helseforsikring planer som rapportert av USA Today.

Egenandeler Av plan typer

Gjennomsnittlig egenandeler også variere mellom typer helseforsikring planer. Den gjennomsnittlige egenandel for pasienter forsikret i HMOs og nettverksbaserte planer i 2007 var $ 401, ifølge Inc. magazine. Pasienter forsikret av foretrukne leverandør organisasjoner vanligvis betalt gjennomsnittlig egenandeler på $ 667, mens pasienter som bruker point-of-tjeneste planer betalt en gjennomsnittlig egenandel på $ 751. Høy egenandel planer eller katastrofale sykdom planer, med lave premier og høy ut-av-lomme kostnader, inkludert en gjennomsnittlig egenandel på $ 1865. Egenandeler og premier er ikke de eneste hensyn å ta, men med planer som tilbyr varierende grad av fleksibilitet, opsjoner og dekning nivåer.

Velge Egenandel

Hvis du har valget mellom helseplaner med ulike fradragsberettigede nivåer, er det viktig å vurdere deg medisinske behov når du veie alternativene. Pasienter bør vurdere out-of-pocket utgifter til rutinebesøk og andre ikke-katastrofale behandling, og velge en plan som tillater dem å ha råd til rutinemessige kontroller og forebyggende arbeid. Katastrofale hendelser, som for eksempel hjerteinfarkt, kan skape sekssifret medisinske regninger, så det er viktig å finne en plan som ikke satt, eller setter fornuftige maksimal dekning nivåer, ifølge Consumer Reports. En generell tommelfingerregel tilsier at jo lavere månedlige premie, jo mer sannsynlig er det å møte out-of-pocket koster deg ikke har råd til i fremtiden.

skjulte kostnader

Pasienter som velger høy egenandel planer er ofte mindre sannsynlighet for å gå til en lege å diagnostisere og behandle små problemer, ifølge New York Times. Fordi høy ut-av-lomme kostnader kan være en avskrekkende for de som kan søke hjelp dersom de gjennomførte en plan med en mer overkommelig egenandel eller co-betaling, mange forsinkelser behandling til helsemessige problemer blir større, mer truende og dyrere å behandle .