Colorados lover om Back-up Lyd på Heavy Equipment

February 25

Colorados lover om Back-up Lyd på Heavy Equipment


Back-up alarmer er et viktig sikkerhetsanordning på kommersielle og anleggskjøretøy - lastebiler og trucker spesielt. Colorado syssels føderale retningslinjer for å sikre at de riktige tiltakene blir brukt til back-up alarm bruk.

staten koder

Selv om den føderale regjeringen gir de fleste av de grunnleggende retningslinjer for sikkerhet på arbeidsplassen og alarm bruk, har mange stater lagt sine egne spesifikasjoner til disse reglene og justert dem som de har sett passer. Som i 2010, har Colorado ennå å tilby en selv godkjent kode.

Federal Law

På grunn av det faktum at Colorado har ikke individuelt lovfestede dette problemet, utsetter staten helt til OSHA (Occupational Safety and Health Administration) regelverk. Reglene kan finnes i OSHA Standard 1926, ledd 601 B4 og 601B4i. Dette er den eneste føderale reguleringen av noe byrå som omhandler back-up alarmer.

Nærmere

Ifølge OSHA-standarder, det "reverse signal" eller alarm må være istand til å bli hørt over alle "bakgrunnsstøy". Dermed hvis Colorado arbeidsplassen gir en høy grad av støy, bør alarmer være i stand til å transcendere det. Ellers må du ha en "observatør" til stede til enhver tid når et kjøretøy blir sikkerhetskopiert, for å lede og gi råd til sjåføren.