Recovery Fra Macula hull Surgery

November 7

Netthinnen av øyeeplet er vårt kamera for å ta i våre omgivelser og sende sensoriske bilder til hjernen. Netthinnen består nerveceller. Når noen av disse cellene trekker seg unna de skaper det som kalles en macula hull. En macular hull kan være forårsaket av skade eller ved en medisinsk tilstand. Eller en macular hull kan være ganske enkelt et symptom på aldring i øynene. Hvis du har kirurgi for å reparere macula hull, kan utvinning noen ganger være vanskelig.

Face Down

Under operasjonen vil kirurgen plassere en gassboble i øyet. Gassboblen arbeider for å holde macula område av netthinnen på plass mens hullet sel. Men fordi gass stiger, vil boblen flytte rundt. Derfor er det veldig viktig at du bruker så mye tid som mulig for de 9 til 10 dager etter operasjonen med ansiktet ned. Dette vil tillate gassboblen til å holde konsistent press på området.

Ubehag

Det er ikke uvanlig for øyet å være ubehagelig følgende macula hull kirurgi. Noe av dette er at området rundt utsiden av øyeeplet og øyelokk er betent fra prosedyren. I løpet av et par dager, vil smerten forbundet med hevelsen forsvinner. En skrapete følelse eller skarpe smerter i to eller tre dager etter operasjonen er ikke uvanlig. Dette kan behandles med over-the-counter smertestillende som for eksempel paracetamol.

Øyelapp

Umiddelbart etter operasjonen, vil du ha et øye lapp plassert over øyet. Dette gjøres fordi det bedøvelse som er brukt i operasjonen vil nummen øyelokket. Dette nummenhet og tap av følelse vil føre øyet å holde åpent når skadelige forurensninger i nærheten. Fordi øyet vil ikke reaktivt tett, øye lapp er satt på for å sikre at ingen bakterier eller skadelige stoffer gjør det på øyet. Plasteret skal brukes til den første kvelden etter operasjonen når du igjen er i stand til å blunke.