Hva er behandlingen for en Burnt hodebunnen?

October 15

Hva er behandlingen for en Burnt hodebunnen?


Hodebunnen brannsår fra kjemiske relaxers og hårfarger kan oppstå hjemmefra jobber eller fra en stylist ikke vier nok oppmerksomhet. De resulterende brannskader kan være pinefull, men mange kan uforvarende ytterligere forverre slike brannskader ved å bruke sjampo og hår produkter som inneholder hud-irriterende alkohol og harde sulfater. Bruk økologiske produkter for å øke hastigheten din utvinning tid og lindre skadet hud.

Sjampo og balsam

Bruk milde, milde sjampo og balsam for hodebunnen brenne behandling. Skyll håret i lunkent vann. Se etter organiske versjoner av sjampo og balsam som slike produkter ikke inneholder sterke sulfater, parabener og dufter som kan ytterligere irritere hodebunnen. Organisk baby sjampo er et annet alternativ som de er veldig mild og er utformet for å gi så lite irritasjon som mulig bør produktet komme inn i barnets øyne. Unngå sjampo som er medisinert for å hindre ytterligere irritasjon.

Vitamin E Oil

Bruk ren vitamin E olje til å behandle hodebunnen brannskader; bare bryte åpne en kapsel og gjelder for berørte områder så liberalt som nødvendig. Gjør dette to ganger daglig til huden er helt leget. Oljen hjelper skorper og ødelagte huden leges mye raskere og gir en flom av fuktighet brent skalp så desperat trenger. Vitamin E olje antioksidant innhold betyr den beskytter huden mot ultrafiolett lys skade, noe som er enda mer nødvendig når huden er brent. Vitamin E olje kan anvendes for å behandle hodebunn som er solbrent også.

Aloe Vera

Som vitamin E olje, er aloe vera gel en naturlig aktuell behandling som brukes for brannsår og andre hudsykdommer. Kjøpe ren aloe vera gel i motsetning til kremer og lotions som inneholder aloe vera som slike produkter kan inneholde menneskeskapte kjemikalier som kan irritere huden. Et annet alternativ er å bryte åpne en aloe vera plante og gni sin masse direkte inn i huden. Aloe vera er høyt vanninnhold (96 prosent) gjør det en ideell behandling for brannskader og andre hudirritasjoner. Som med vitamin E olje, aloe vera gel gjør en utmerket solbrenthet behandling.

flere tips

Unngå å bruke vaselin og lignende produkter som er oljebasert og gå på huden som et plastbelegg, og dermed hindre luft fra å nå huden og bremse helbredelsesprosessen. Avstå fra å dø håret til brannskader rydde opp, og vurdere å bytte til en organisk, plantebasert hårfarge som ikke vil brenne huden. Kam og børste håret forsiktig for å unngå irriterende hodebunnen, og unngå å bruke hårspray, geleer og andre hår produkter, mange av dem inneholder alkohol som vil ytterligere irritere en brent skalp.