Spill og aktiviteter for en Substance Abuse Gruppe

December 19

Spill og aktiviteter for en Substance Abuse Gruppe


Rusmisbruk støtte grupper, som Anonyme Alkoholikere og Anonyme Narkomane, er utformet for å fremme gjenvinning i et sunt og støttende miljø. Sliter rusavhengige samles ofte og regelmessig for å diskutere deres fremgang, holde hverandre ansvarlige og sosialisere i et trygt rom langt unna fristelsen av narkotika og alkohol. Stimulerende spill og aktiviteter gå en lang vei mot å styrke mellommenneskelige dynamikk og drar alle som deltar gruppesamlinger.

Trust-Building

Trust-building spill posisjon spillere på en måte som maksimerer gjensidig avhengighet. For å gjennomføre tillit faller, par deltakere opp og ha dem bytter lent bakover inn i de åpne armer av sine partnere. Å vite at du vil bli tatt før du faller til bakken krever en sjenerøs mål på tillit. For en morsom variant av spillet, må alle stå i en sirkel skulder-til-skulder rundt en enkelt person i midten, som skal være så stiv som mulig og holde øynene lukket. Spilleren i midten skal stole på andre for å passere ham forsiktig pakke frem og tilbake, spretter han frem og tilbake rundt området innenfor sirkelen. Spillere bør verbalisere sin forpliktelse til å fange spilleren i midten uten å la ham falle. Spill disse tillit spill ute på gresset for å hindre skade.

Brev-skriving

De i utvinning fra avhengighet ofte håndtere nedfall av brutte relasjoner med venner og familie, forlatte løfter og unnvikende personlige mål. Har medlemmer sette seg ned og skrive ut intime brev adressert til seg selv eller til sine kjære berøres av skadelige avhengighet. Målet bør være å sette ord på følelsene de tidligere undertrykte ved å bruke bevissthetsendrende stoffer. Dette vil være en svært utfordrende og emosjonell aktivitet for de som ikke har gått veldig langt inn i selvoppdagelse prosessen ennå. Oppmuntre brutal ærlighet og åpenhet blant deltakerne, og prise alle som frivillige til å dele innholdet i brevet sitt.

Kunst og Håndverk

Gruppe kunst kan være en fornøyelig, konstruktiv og terapeutisk måte å kanalisere energi og frustrasjon i uttrykks kreativitet. Legge til rette for en dag med tegning, har gruppen lage collager ved hjelp av bilder, magasiner og bygging papir eller oppmuntre gruppemedlemmene til å lage kort og personlige symboler for sine kjære berørt av nedfall av rusmisbruk. Oppmuntre ytringsfrihet og ubegrenset lete under aktivitet; dette er en fin måte for gruppemedlemmer til å håndtere komplekse, abstrakte følelser på en sunn måte.

Vis og fortell

Har deltakerne få inn personlige gjenstander, som dagbøker, musikk, bøker eller smykker, for å presentere til gruppen sammen med en historie fra fortiden. Historien kan være om en glad barndomsminne eller en smertefull nedtur, en fersk seier over fristelsen eller en lang mistet venn. Denne aktiviteten vil provosere et spekter av følelser fra latter til rensing anfall av gråt, på grunn av mangfoldet av gruppens medlemmer og deres personlige erfaringer. Takker og oppfordrer alle som velger å delta.