Øvelser for å øke Kalv muskelstørrelse

May 23

Øvelser for å øke Kalv muskelstørrelse


En velskapt ser leggmuskelen bidrar til å skape utseendet av en lang og mager muskuløs kropp. Ved hjelp av en rekke kalv bygge muskel øvelser hjelper deg å bygge opp leggen uten å bli lei av å fullføre den samme øvelsen hele tiden. Økt leggmuskelen er gunstig for kvinner spesielt fordi beina ser flott ut i skjørt, shorts og luner.

Hoppetau

Bruk hoppetau sakte i begynnelsen og la kroppen din forteller deg når du er lei av å hoppe tau. Hoppe tau foran et speil slik at du kan sjekke formen mens du er hopping. Du bør bruke håndleddene til å svinge tauet og ikke alle dine armer. Vekten skal hvile på ballene dine føtter når du hopper, og du trenger ikke å løfte kroppen din veldig høyt over bakken, akkurat høyt nok til å gå over tauet. Hoppe tau for lengre perioder av gangen som du får erfaring og styrke.

Standing Calf Hever

Stå rett opp på om en armlengdes avstand fra veggen. Plasser hendene på veggen omtrent to fot fra hverandre. Løft hælene opp av bakken og ta en pust som du løfter hælene. Hold tærne posisjonen i fem til ti sekunder, og ta med hæler ned til bakken. Fyll ut et sett av 10 stående kalv reiser, ta en pause i tre til fem minutter, og gjøre ti mer.

jump Squats

Stå med føttene ca to fot fra hverandre og bringe kroppen ned som om du er i ferd med å sitte på en stol. Dette er en huk stilling, og det er startposisjonen for denne øvelsen. Hopp opp i luften så høyt du kan og strekker leggen. Krangel ned når du lander slik at du er i samme posisjon du startet i. Gå og knebøy 10 ganger.

Donkey Calf Hever

Stå på kanten av en trapp med føttene halvveis over kanten av trappen. Bøy kroppen i 90 graders vinkel. Hold på skinnene på hver side av deg å holde balansen eller bruke veggen for støtte. Senk hælene så langt du kan, slik at leggen blir utvidet.