Hva Foods å spise på en protein diett

July 13

Protein er et essensielt næringsstoff for kroppen vår, spesielt hvis vi ønsker å gå ned i vekt og / eller har sterke, tonet muskler. De som jobber ute vet hvor viktig protein er mot å holde musklene fra å bli sår og skadet. Uten dette næringsstoffet, ville det være umulig å flytte dagen etter en treningsøkt. Protein kan mottas i mange matvarer, og de fleste kroppsbyggere sette seg på en diett av høy-protein matvarer. Å vite hva slags mat å spise på en protein diett vil hjelpe deg å skaffe sterke muskler.

Fjærfe

Kylling og kalkun er de beste kildene til protein blant kjøtt. De tilbyr mer magert, noe som betyr at du kan ha en solid mengde protein med mindre mettet fett. Hvitt kjøtt er et bedre valg enn mørk. En 3,5-unse kyllingbryst vil gi ca 30 gram protein.

Sjømat

Fisk og annen sjømat er også en utmerket kilde til protein. De inneholder svært lite fett, så lenge de ikke er stekt eller panerte, noe som gjør dem til et utmerket valg når du øker protein inntaket. En liten 6-unse kan av tunfisk kan gi deg 40 gram protein. Hummer, krabbe og reker er også gunstige kilder til protein.

Storfekjøtt

Selv oksekjøtt gir deg en stor mengde protein, er det også den feteste kjøttet. Derfor bør det kun spises i moderate mengder, og bare de magreste skal konsumeres. Kjøttdeig bør være 93/7 på fett ratio. Andre kutt fra runden og mørbrad er OK så lenge det synlige fettet er trimmet bort.

Nøtter og frø

Nøtter og frø gjøre en stor mengde protein, noe som gjør dem til et populært snack for kroppsbyggere. Disse inneholder noen mettet fett, som er sunt i moderate mengder. To spiseskjeer peanøttsmør vil gi deg om åtte-til-10 gram protein, mens 1/4 kopp med andre nøtter og frø inneholder tre-til-10 gram (se Ressurser for fullstendig liste).

Bønner og soya

Bønner og soya er ofte spises som et alternativ til kjøtt, særlig for vegetarianere. De tilbyr mange proteiner, samt betydelige mengder av fiber og andre næringsstoffer. En kopp av de kokte bønner vil gi omtrent 17-til-20 gram protein. Soyabønner inneholder 28 gram protein per kokt cup. Tofu, en utvalgt kjøtt alternativ, gir ca 40 gram per kopp.

egg

Egg kan tilberedes på mange måter, og lagt til nesten hvert måltid som et protein supplement. Ett stort egg inneholder ca 6 gram protein. Derfor er de anbefalt å bli spist sammen med proteinrike kjøtt og grønnsaker.