4 Uke Detox Diet

June 3

Ideen bak en detox diett er å gå ned i vekt ved å fjerne giftstoffer og giftstoffer fra kroppen din, og skaper en diett som hjelpemidler funksjon av nyre, lever og lymfe. Den enkleste måten å fjerne disse giftstoffer er å spise rene, naturlige matvarer og fjerne syntetiske elementer fra kostholdet ditt. Detox er kontroversielt og restriktiv, og bør begitt seg ut på med forsiktighet. Følg en plan som Jennifer Cornbleet rå mat diett.

uke 1

Enkel kroppen din til å spise rå mat ved å begynne med en 50 prosent rå og levende mat regelen. Start ut ved å eliminere alt kjøtt, meieriprodukter, koffein, alkohol og hvitt sukker.

Halvparten av måltider og snacks denne uken bør være frukt og forberedt rå mat retter og desserter. For å oppnå dette målet lage enten halvparten av hvert måltid og snacks rå mat eller forberede en og en halv måltider som rå.

En god idé er å legge til en vitamin supplement til din daglige rutine. Se etter økologiske produkter som Vitamineral Grønn som er næringsrikt og kan legges til juice eller smoothies hele dagen.

uke 2

Gå opp til en 100 prosent levende / rå mat diett. For å oppnå dette vil fjerne alle korn og tilberedt mat fra måltider, spise noe rå eller veganer.

Fortsett med din naturlige vitamintilskudd.

Hvis denne uken virker for restriktiv, følger planen for uke 3 både denne uken og neste.

uke 3

Innføre mer blandede matvarer i kostholdet ditt ved å spise mer supper, smoothies og grønne juice. Disse matvarer vil gi deg mer energi. I løpet av denne uken eliminere alle nøtter, frø og salt eller bruke i moderate mengder.

Som alltid fortsette med din naturlige vitamintilskudd.

uke 4

Denne uken er det på tide å gå lavt sukker og bli glutenfri med 80 prosent til 100 prosent live / rå diett. Ved å eliminere alle søte matvarer, inkludert frukt, vil du kvitte kroppen for dårlige elementer, inkludert gjær, mugg, sopp og parasitter. Introduser glutenfri korn som hirse og bokhvete samtidig legge rundt 20 prosent av kokt mat til kosthold som dampede grønnsaker.

I løpet av denne uken velge mat lavt på glykemisk indeks - en rangering av karbohydrater av effekten de har på kroppens blodsukkernivå. Karbohydrater lave på glykemisk indeks produserer bare små svingninger i blodsukker og insulin nivåer. Ved å velge matvarer lavt på indeksen kan du ikke bare opprettholde vekttap, men lavere risiko for hjertesykdom.