Easy Diet Måltider

May 13

Easy Diet Måltider


Balansert ernæring er viktig for effektivt vekttap. De diett måltider som følger er både lett å lage og gi et balansert forholdet 40% protein, 40% karbohydrater og 30% fett. Denne kombinasjonen har vist seg effektive fett tap og muskel oppbevaring og bygningen.

Frokost

Egg er en sunn og rask frokost mat som er høy i vitaminer og protein. Eggeplommer inneholder kolesterol, men kan blandes med flere eggehviter for et sunt og mettende måltid. Vurdere å kombinere en hel egg og to eggehviter i en krafse. Legg 1/4 kopp skarp revet cheddar og rykke ut med en spiseskje olivenolje. Fullfør dette måltidet med en grapefrukt og litt vann eller urtete for en fylling og rask frokost.

Lunsj

Lunsj er et viktig måltid som aldri skal bli hoppet over. Det gir en middag energi boost for å unngå en ettermiddag energi krasj. For en rask, ikke-laget lunsj, kombinere 2/3 kopp lav-fett cottage cheese, 1/2 kopp druer, 1/2 kopp jordbær og 1 eple. Supplere cottage cheese med 2 1/4 ss pekannøtter for en søt godbit. Pass på å drikke minst en kopp vann med måltidet for å sikre riktig fuktighet. Hvis du ønsker en ekstra vitamin og smaken boost, vurdere å bruke økologisk frukt, da den inneholder 40% mer vitaminer i gjennomsnitt.

Middag

Middag er den største og i de fleste tilfeller det siste måltidet på dagen. Den bør inneholde den største servering av mat for å sikre en full følelse gjennom natten. En deilig rask løsning diett måltid til middag er en enkel pizza skarp. Ta to mel tortillas og spre 2 ss pizza saus på hver. Legg 1/2 kopp mozzarella ost og stek ved 400 grader i 15 minutter. Legg en grønn salat med 2 ts balsamico vinaigrette for en herlig forfriskende siderett.

Riste

Når du er på farten, kan en whey protein shake gi de nødvendige kalorier og protein for å holde energinivået høyt og sult lav. Hvis du har en søt tann, vurdere å kombinere en kopp 1% melk, 20 gram whey protein pulver, 2 ss peanøttsmør, 1 1/2 ss kokospulver og fruktose pulver og et par håndfuller av is i en blender. Kjør til en glatt og nyte. Dette måltidet har tilsvarende kalorier til en lunsj og er veldig mettende.