Foods å spise for å bekjempe diabetes

September 27

Diabetes (type 2) er en tilstand der en persons kropp ikke kan svare riktig på blodsukkeret ved å lage nok insulin, et hormon som hjelper utgivelsen sukker inn i cellene. Medisiner kan bidra til å regulere blodsukkeret og insulinnivået, men ved å spise og drikke de riktige matvarer, kan du hjelpe å stabilisere blodsukkeret. Type 1 diabetes er den manglende evne av legemet for å gjøre insulin. Insulin, og ikke diett alene, effektivt håndtere denne typen diabetes.

granateple Juice

De med type 2-diabetes må begrense forbruket av sukker-laden matvarer som fruktjuice. Imidlertid er sukker i granateplejuice knyttet til antioksidanter, og ikke pigg blodsukkeret på samme måte som appelsinjuice gjør.

Kanel

Forskning tyder på at så lite som 2-3 teskjeer kanel om dagen, som brukes i varme drikker, korn, fisk, grønnsaker og frukt retter, kan redusere blodsukkernivået, triglyserider og kolesterol.

fisk Fats

De med diabetes ofte skyr fett på grunn av sin risiko for hjertesykdom, men fisk og mutter oljer lavere høye triglyserider (en risikofaktor for diabetes) og øke det gode kolesterolet (HDL).

Agave

Agave nektar er en klar sirup produsert av agave anlegget. Som et søtningsmiddel, er det ideelt for de med diabetes fordi den ikke øker blodsukkeret så høyt som tabellen sukker, honning eller andre naturlige søtningsmidler.

Bygg

Bygg er et korn som ofte brukes i øl, frokostblandinger, gryteretter og supper. Dette korn har lavest glykemisk indeks (en vurdering som viser en matens effekt på blodsukkeret) av alle korn. Dette lav indeks vurdering betyr bygg er trygt for en type 2 diabetes diett.

Yoghurt

Den laktose (en type melkesukker) i fettfattig yoghurt kan hjelpe de med diabetes holde blodsukkeret lavt. Laktose omdannes til blodsukker på et mye lavere tempo enn andre naturlig forekommende sukker.

Noen Sweets er trygge

Det er ikke sukker (glukose) i kaker og kjeks som stave fare for de med diabetes per se; karbohydrater sende blodsukkeret stigende også. Desserter bør spises med et måltid, i moderate porsjoner og balansert mot andre carb inneholder matvarer.