Te kapsler og vekttap

May 15

Grønn te har blitt funnet i vitenskapelige studier for å være en mektig alliert i å fremme en sunn kroppsvekt en selv i brenning av uønsket fett. For de som ikke har tid eller tilbøyelighet til å konsumere flere kopper te om dagen som er anbefalt å høste disse fordelene, kan te kapsler som inneholder et standardisert dose av forbindelser utvunnet fra te være et flott alternativ. Te kapsler for å miste vekt er lett tilgjengelig fra mange forskjellige forhandlere og gir en effektiv måte å få de kraftige vekttap fordeler av grønn te.

Historie

Historien om grønn te datoer til oldtidens Kina hvor legenden har det, ble en keiser kokende vann når et blad av Camelia sinesis anlegget fløt inn i sin pott. Fra da av grønn te har blitt konsumert som en daglig drikk som regnes som sunt for mange forskjellige grunner i hele Asia. Nylig, på grunn av anekdotiske bevis og flere ulike studier, har grønn te fått et sterkt rykte som en kraftig vekttap drikke og te piller er nå markedsført for deres evne til å påvirke menneskets metabolisme, samt mange andre helsefordeler.

Funksjon

Fedme er et økende globalt helseproblem blant industrialiserte land. Ifølge en studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition i november 2000, fant forskerne at EGCG, en polyphenol sammensatt i grønn te syntes å være i stand til å redusere forekomsten av fedme hos rotter og fant det å positivt påvirke ulike markører for eksempel kropps vekttap, kroppsfett, serum lipid næringsstoffer, thermogenesis og fettforbrenning.

effekter

De kraftige polyfenol-forbindelser i grønn te synes å direkte påvirke den måten at kroppen forbrenner fett. I en studie publisert i The Journal of Nutritional biokjemi i Novemeber 2003, forskere administreres grønn te ekstrakt til mus som også ble matet en høy fett diett utviklet for å oppnå vektøkning og fett opphopning. De fant at tilsetningen av grønn te ekstrakt effektivt forhindret økningen i kroppsfettøkning som ville ha resultert fra et høyt fettinnhold.

fordeler

Forbindelsene som ofte hentet fra grønn te og brukes til å lage te piller utviklet for vekttap inkluderer vanligvis høye doser av EGCG. EGCG ble undersøkt av franske forskere i en studie publisert i Phytomedicine i 2002. Forskerne fant at en standardisert ekstrakt som inneholder 25 prosent EGCG var i stand til å redusere kroppsvekt og livvidde hos moderat overvektige menneskelige pasienter.

betraktninger

Det finnes mange forskjellige varianter av produsert te piller som er markedsført som vekttap kosttilskudd. Pass på at tillegget du velger er standardisert for å inkludere en høy prosentandel av polyphenol sammensatte EGCG, som antas å være den viktigste medvirkende faktor i grønn te er kraftige fett brenning.