Organic Olive Oil Såpe og Hudpleie

December 17

Organic Olive Oil Såpe og Hudpleie


Vakker hud er noe som ofte virker uoppnåelig for alle som lider av tørr, fet eller lyte utsatt hud. Mens det synes counterintuitive å bruke en olje for å rense huden din, noen oljer - olivenolje i særdeleshet - er tradisjonelle skjønnhetsbehandlinger som gagner huden.

Hvordan Olivenolje Works

Olivenolje er en fuktighetskrem som gir en beskyttende barriere for huden, men det er også full av antioksidanter og polyfenoler - Hovedkomponentene i mange kosmetiske hudpleieprodukter. Noen oljer er pore-clogging, eller comedogenic, men olivenolje er veldig lavt på denne skalaen ifølge Soapnuts, og kan faktisk hjelpe klare porene, trekke smuss og sminke ut til overflaten hvor den kan tørkes bort.

Olivenolje eller Soap

Noen mennesker bruker olivenolje og andre oljer direkte på huden som en rensing diett for å la huden fuktig og glødende. Andre foretrekker å bruke en produsert hudpleie produkt som inneholder olivenolje som sin viktigste ingrediens. Eksperimentere og se hvilke som er mer fordelaktig behandling for huden din. Hvis masserer olivenolje direkte på huden din, bør du alltid bruke en organisk extra virgin olivenolje, den reneste form for olivenolje.

Olivenolje såper

Det er mange såper inneholdende olivenolje som hovedingrediens. Avhengig av dine preferanser, kan du velge en organisk eller en vanlig såpe. Noen såper vil bli parfymert med ytterligere bestanddeler, og de fleste vil inneholde Castile, glycerol eller natriumklorid som den bestanddel noe som gjør produktet en såpe. Selskaper som gjør en olivenolje såpe inkluderer, men er ikke begrenset til, Kiss My Face, Dr. Bronner tallet, Manor Hall og Olivella.