Nordic Naturals Barnas DHA Vs. Carlson Fish Oil

January 22

Nordic Naturals Barnas DHA Vs. Carlson Fish Oil


Fiskeolje kosttilskudd tas regelmessig av mange mennesker på grunn av deres gode egenskaper. Mange gir dem til sine barn, fordi du tar fiskeolje regelmessig er ikke bare bra for deg, men det er ment å hjelpe til med hjernens funksjon og oppmerksomhet, spesielt hos barn med lærevansker.

To populære merkene er Nordic Naturals Barnas DHA og Carlson fiskeolje. Begge er av høy kvalitet fiskeolje kosttilskudd. Er en bedre enn den andre? Det er viktig å se på både for å finne ut hvilket merke vil møte behovene til din familie.

Hvorfor fiskeolje?

Tatt fra vevet av fet fisk som tunfisk, laks og torsk, har fiskeolje en rekke helsemessige fordeler. Den inneholder to omega-3 fettsyrer: DHA og EPA. Forbruket av fiskeolje reduserer fettavleiringer i blodårene dine, bidrar til å hindre synsproblemer, øker oppmerksomheten span hos barn, og hjelper i behandling av leddgikt og andre inflammatoriske tilstander.

The Mayo Clinic sier flere studier viser de mange påviste fordelene av fiskeolje på en persons generelle helse.

Høy kvalitet fiskeolje

Som nevnt ved Mayo Clinic, er det viktig å være forsiktig at fiskeolje du velger ikke inneholder store mengder kvikksølv. For å være sikker på din fiskeolje er trygt, er det bedre å velge en høyere kvalitetsmerke - selv om dyrere, de tar kvikksølv ut av fisk / fiskeolje for din sikkerhet. To av disse merkene er Nordic Naturals og Carlson.

Nordic Naturals Barnas DHA

Nordic Naturals Barnas DHA oppfyller europeiske kvalitetsstandarder for friskhet og lav heavy-metal / kvikksølv toksisitet. Selskapet er også nøye med å bevare miljøet og unngå overfiske.

Nordic Naturals Barnas DHA piller er små kapsler som er jordbærsmak. På Nordic Naturals hjemmeside, kan de bestilles for $ 14.95 pluss frakt for 90 kapsler. Et barn må ta fire kapsler per dag. Hver fire kapsel inneholder 82 mg EPA og 125 mg DHA.

Carlson Fish Oil

Carlson Fish Oil er fra Norge og også renses for å fjerne kvikksølv. Den kommer i et barne rekke kalt Carlson For Kids aller fineste fiskeolje, en sitron-flavored fiskeolje sertifisert til å være fri for forurensninger av et uavhengig laboratorium.

Carlson Fish Oil er tatt i ½ ts mengder. Det er solgt på Carlson hjemmeside for $ 24.95 pluss frakt, og hver flaske inneholder 200 ml av fiskeolje. Hver halv teskje inneholder 400 mg EPA og 250 mg DHA.

sammenligninger

Såvidt fettsyreinnhold, hvis du eller barnet ditt er villig til å ta flytende fiskeolje, vil du motta betydelig mer EPA og DHA fra Carlson enn den daglige dosen av Nordic Naturals fiskeolje. Prisene er sammenlignbare når frakt er inkludert. Begge produktene er fri for forurensninger.

Enten produktet vil være et godt valg, avhengig av hvor mye fettsyrer innhold du leter etter. Også, hvis barnet ikke er villig til å ta flytende fiskeolje, kan Nordic Naturals kapsler være et klokere valg.