Melatonin Bruk hos barn

June 18

Melatonin er et hormon som hjelper fortelle kroppen når det er på tide å gå i dvale eller våkne opp. Det produseres i hjernen av pinealkjertelen.

Typer av Melatonin

Kroppene våre naturlig produsere melatonin. Syntetiske melatonin kosttilskudd kan kjøpes over-the-counter for de som har problemer med å sove.

Melatonin Bruker for barn

Melatonin har blitt brukt til å hjelpe barn med nevropsykiatriske lidelser og søvnforstyrrelser. Disse inkluderer autisme, ADHD, epilepsi, synshemming og ulike psykiske lidelser.

Fordeler for barn

Melatonin kan hjelpe barn som har problemer med å sove om natten har en enklere tid å gjøre det. Det kan også hjelpe barn som våkner flere ganger hver natt for å bo i søvn med mindre søvnforstyrrelser.

Bivirkninger hos barn

Melatonin kan føre til at noen bivirkninger hos barn. Disse kan inkludere søvnighet, treghet, hodepine, urolig mage, depresjon eller følelsen av å være i bakrus. Studier er fortsatt blir gjort for å finne ut om det er noen langtidseffekter ved bruk av melatonin.

Hensyn til barn

Mer testing er nødvendig for å finne ut hvordan melatonin bruk påvirker andre sykdommer og hvordan den samhandler med andre medisiner. Før du gir noen medisiner til barnet ditt, bør du oppsøke lege.