Hvordan overleve midt på ettermiddagen Energy Slump

November 22

Det virker som alle har en ettermiddag energi lavkonjunktur sted tre til fem. Folk ønsker å enten ta en lur eller spise noe-som vanligvis er høy i fett og sukker eller salt-tenker at det vil øke sin energi nivå. Mye av denne nedgangen har å gjøre med et fall i blodsukkernivået og mangel på oksygen til hjernen. Her er noen tips for å unngå denne ubehagelige ettermiddag fenomenet.

Bruksanvisning

1 Få nok søvn de fleste netter. Mangel på søvn ser ut til å være en kronisk tilstand i USA, spesielt blant 25- til 45-åringer. De fleste utfører og føler sitt beste med syv til åtte timer søvn per natt.

2 Spis protein til frokost og lunsj. Protein holder folk mentalt. Protein er ikke bare kjøtt, men nøtter og frø, egg, meieriprodukter som yoghurt og ost, og bønner og belgfrukter. I stedet for at candy bar på 15:00, har litt ost og et stykke frukt, og du vil være fornøyd før middag.

3 Lagre sukker for helgen. Meget raffinerte karbohydrater som cookies, iskrem, chips og godteri gjør at du føler deg trøtt og mentalt kjedelig, så lagre disse godbitene for dager da du ikke trenger å være på jobb eller på skolen. Hvis du bestemmer deg for å ha en av disse snacks, ikke spise det i stedet for et måltid, men som en godbit etter en sunnere mat valg.

4 Stå opp og gå. Ta en tur ved lunsjtid og legge en strekning pause i midten av ettermiddagen. Øvelsen vil øke volumet av blod pumpes til hjernen, og vil styrke sin oksygen og næringstilførsel. Dette gjør at du føler deg mer våken og på vakt. Aktivitet virker enda bedre enn en kopp kaffe.

5 Spis noe hver tredje time. Når blodsukkeret synker, føler deg trøtt og sulten. Å holde disse nivåene forhøyet i løpet av dagen er så enkelt som å planlegge dine snacks så du har noe å spise på en jevnlig basis. Et protein og karbohydrat gjøre det beste valget, så har peanøttsmør på kjeks eller yoghurt med litt müsli.