Årsaker til sterilitet

December 7

Surt Sekret

Hos kvinner er en av årsakene til sterilitet tilgjengeligheten av sure sekret i skjeden, spesielt melkesyre. Dette forstyrrer inngangen av sæd inn i kvinnens organ, ettersom melkesyre dreper sæd. Imidlertid kunne dette tilfelle være fullt ut signifikant når det mannlige organ ikke kan utskille seden direkte inn i livmoren.

Svakhet av Livmor

Hos kvinner spiller i livmoren en viktig del. Dersom livmoren er svake og ute av stand til å holde fosteret blir graviditet ofte avsluttet for tidlig. Bortsett fra å være en av årsakene til sterilitet hos kvinner, er dette også en av grunnene til at noen kvinner gjennomgår mislykkede prosedyrer.

Menstruasjon

Kvinner som har problemer knyttet til menstruasjon slik som overdreven eller uregelmessig menstruasjon, dysmenoré, små mengder av menstruasjon og tidlig menstruasjon ofte føre til sterilitet nedover veien.

Infeksjon

Infeksjon i den delen av den mannlige kan være en annen årsak til mannlig sterilitet. Infeksjon i sæd-traktene kan bli utstilt gjennom prostatitt, urinrørsbetennelse, bitestikkelbetennelse eller vescicolitis, blant andre. Slike infeksjoner kan i betydelig grad påvirke produksjonen av sæd, og dermed heve sjansen for sterilitet. Hvis venstre ubehandlet, kan slike infeksjoner påvirke mannens evne til å produsere friske sæd i det lange løp.

defekte Utslipp

Menn som er sterile har defekte brytende utslipp preget av ubebygde sæd eller som ikke har noen sædceller i det hele tatt. Dette kan være et resultat av en tidligere eller nåværende sykdom i testiklene som kusma, syfilis eller gonoré, blant andre.

fakta

Sterilitet i hovedsak er vanskeligheten med å utvikle et avkom på grunn av manglende evne til mannen eller kvinnen til å bære eller produsere de nødvendige faktorene for unnfangelse. Kvinner gang ble antatt å være den viktigste årsaken til ikke å være i stand til å produsere avkom, men i virkeligheten, kan også menn blir sterile. Dessverre, kan årsaken til sterilitet være i enten menn eller kvinner.