Øvelser for Lower Back Pain & amp; svulmende plater

April 19
Øvelser for Lower Back Pain & amp; svulmende plater

Oversikt

Svulmende plater, også kjent som herniated plater, kan resultere i smerter i korsryggen og utstrålende smerter til rumpeballe og ben. Ifølge Cleveland Clinic, kan de fleste smerter forbundet med en herniated plate styres med hvile, fysioterapi og trening. Innledende evaluering av en medisinsk faglig vil avgjøre riktig tidspunkt for å starte et treningsprogram.

Trykk-ups

Hvis pasienten har en svulmende plate i den nedre del av ryggen, er det viktig å forbedre forlengelsen av ryggraden, da dette vil minske noe press det kan plassere på nerven. Pasienten utfører trykk-ups med å ligge på magen med armene i en push up posisjon og trykke på brystet opp fra gulvet. Hofter og bekken forblir i berøring med gulvet, mens ryggraden er forlenget opp og bort fra gulvet. På toppen av utvidelsen, pauser pasienten kort og deretter tilbake til startposisjon. Øvelsen gjentas 10 ganger, tre ganger per dag.

Twisting Stretch

Det er viktig for pasienten å opprettholde lavere tilbake fleksibilitet for å forebygge ytterligere skade. Pasienten ligger på ryggen med knærne bøyd og presset sammen. Ved hjelp av magemusklene for støtte og kontroll, pasienten sakte lar knærne for å slippe til høyre mens du teller til 10. Øvelsen gjentas til venstre mens du teller til 10. kronglete strekningen bør gjentas tre ganger per dag.

Bridging

For å forhindre ytterligere skade, er det viktig at pasienten forbedre styrken av den nedre rygg- og magemuskulaturen som støtter ryggsøylen. Den bridging øvelsen vil styrke musklene i korsryggen, hoftene og og magen. Pasienten utfører øvelsen ved å ligge på ryggen med knærne bøyd, hip-bredde hverandre, føttene flatt på gulvet. Pasienten løfter da hennes bunnen opp fra gulvet, før de oppnår en rett linje fra skuldrene til knærne. Denne stillingen er holdt til et tall på 10, før du senker langsomt tilbake til gulvet. Gjenta øvelsen 10 ganger. Halsen bør holdes i en rett stilling når utfører denne øvelsen.

Gang

Den rytmiske bevegelsen av gang oppfordrer mobilitet i nedre ryggrad. Walking generelt vil hjelpe pasienten å opprettholde eller forbedre den generelle kondisjon og kroppsvekt. Ifølge Cleveland Clinic, overvekt fører til økt press på korsryggen, noe som kan forverre smerter i korsryggen. Det er foretrukket at pasienten gå ute på et flatt underlag, for eksempel et spor, i 30 til 45 minutter daglig.