Matvarer som forårsaker gjær infeksjoner

September 15

Gjær infeksjoner er ubehagelig og noen ganger smertefulle. Candida, sopp som forårsaker gjær infeksjoner, forekommer naturlig i kroppen vår. Candidiasis, den medisinske betegnelse for gjær infeksjoner, oppstår vanligvis når det er en endring i omgivelsene av legemet slik at gjær til å vokse raskere. Gjær infeksjoner kan oppstå i munnen, eller i vaginal / underlivet, eller i hele kroppen din. Gjær infeksjoner kan vanligvis behandles med hell av over disk kremer, stikkpiller eller en resept fra legen din. Visse matvarer er mer sannsynlig å forårsake gjær infeksjoner enn andre. Etter nedenfor diett retningslinjer kan redusere forekomsten av å få en gjær infeksjon.

typer

Symptomene på vaginal candidiasis er rødhet, svie, hevelse og kløe i vulva og vaginal området, som vil bli verre hvis den ikke behandles. Det er vanligvis en tykk, hvit utflod ledsaget av en stygg lukt i avanserte gjær infeksjoner. Det kan hende at en eller flere av de ovennevnte symptomer i varierende grad fra mild til intense.Thrush eller candidiasis i munnen er også forårsaket av overvekst av gjær i munnen eller fordøyelseskanalen. Symptomer er hvite flekker på tungen eller i munnen. Hjørnene av munnen kan være sprukket, og det kan være smerte og vanskeligheter med å svelge.

Funksjon

Candida er naturlig forekommende i kroppen, men når det kommer ut av kontroll det er noen ganger på grunn av maten du spiser. Et høyt sukker diett noen ganger er gått ut gjennom kroppen i urinen og skjedesekret endrer miljøet i skjeden. Gjærsoppen feeds og multipliserer i en sukkerholdig miljø og en diett høy i søte sukkerholdige matvarer, inkludert fruktose, kan forårsake gjær å vokse.

Foods

Svært raffinert mat som er full av sukker, som smultringer, godteri, kjeks, sukker i kaffen, kaker og sjokolade bør begrenses eller unngås. Sukkerholdig brus og fruktjuicer vil også øke sukker i blodet. Også se opp for frukt som inneholder mye fruktose sukker samt eksempel, kirsebær, druer, bananer, tørket frukt, rosiner, mandariner, mango, svisker og granatepler. Meget raffinerte karbohydrater som hvitt brød, pasta, hvite bagels og mel tortillas kan også øke sukker i blodet og bør spises med måte.

Løsning

Acidophilus og yoghurt inneholder en god bakterie kalt laktobasiller, som balanserer gjær og bør inkluderes i kostholdet ditt. Drikker acidophilus og spise yoghurt hver dag er en god idé. Noen ganger butikken kjøpte yoghurt er svært høy i sukker, sørg for å unngå det. Å lage din egen hjemmelaget yoghurt med en yoghurt maskin kan være morsomt og også lar deg kontrollere hvor mye sukker er i yoghurt. Acidophilus piller er også tilgjengelig i kapselform.

Løsning

Drikke mye vann vil hjelpe fortynne sukkeret i blodet før du tisser det ut. Drikk minst 8 glass vann om dagen.

Husk å rådføre seg med legen din før du endrer din diett.