Advarsel tegn på at en tenåring er mot narkotika

October 18

Advarsel tegn på at en tenåring er mot narkotika


Det er en rekke tegn du kan se opp for hvis du er bekymret for at barnet ditt bruker narkotika. En persons humør og følelser kan endre merkbart når du er på narkotika. Det kan også være fysiske symptomer på narkotikabruk. Ifølge National Health Service, kan bruk av narkotika forårsake en rekke helseproblemer og psykiske problemer, inkludert avhengighet. Kokain kan føre til hjertesvikt, kan langsiktig marihuana bruk føre til depresjon og schizofreni, heltinne kan føre til at lungene slutter å fungere og HIV kan bli fanget ved å injisere stoffer med skjemt nåler.

øyne

Tenåringer som er under påvirkning av narkotika vil noen ganger viser fysiske symptomer i deres øyne. Foreldre som mistenker at deres barn kan være mot narkotika bør sjekke øynene for å se om elevene er enten vesentlig utvidet eller begrenset da dette kan bety tilstedeværelsen av alkohol, marihuana, kokain, crack eller metamfetamin i systemet. Blodskutte øyne er også et symptom på siste marihuana bruk. Hvis tenåringen har brukt heroin kan de ha et langt unna uttrykk med øynene nesten lukket.

vekt endringer

Vekt svingninger kan være et tegn på en pågående rusmiddelmisbruk i tenåringer. Hvis en tenåring mister vekt på en rask hastighet kan han være å bruke narkotika, for eksempel amfetamin, noe som kan føre til et tap av matlyst. En tenåring som har gått opp i vekt kan bruke et medikament, slik som marihuana som kan føre til en økning i appetitt. Ifølge HelpGuide.org den pågående bruk av rusmidler kan føre en person til å slutte å se etter seg selv ved å forsømme sitt fysiske utseende og hygiene. Dette kan også omfatte å glemme å spise.

Endringer i Mood og Attitude

Legemidler kan føre til endringer i en persons humør og holdning på grunn av effekten at stoffene har på hjernen. Tenåringer kan synes å ha oppstått eufori om de har brukt narkotika, for eksempel MDMA eller ecstasy. Dette er forårsaket av økte mengder av serotonin blir utgitt i hjernen, selv om den påfølgende dagen tenåring kan virke deprimert som de vil da bli lider av serotonin utarming. Humørsvingninger kan utløses av en rekke stoffer, inkludert marihuana, crack kokain, alkohol og LSD der personen kan bli svimmel, paranoid, engstelig eller aggressiv.

mistenkelig Behavior

Foreldre som er bekymret for at deres barn kunne ha et rusmiddelmisbruk bør ta hensyn til tenåringens oppførsel. Hvis tenåring bruker narkotika regelmessig, kan han be om penger eller stjele for å finansiere en vane eller avhengighet. Andre faresignaler kan være en endring av venner, manglende interesse for vanlige hobbyer og hemmelighetsfull atferd som forteller løgner om hvor han har vært. Tenåringen kan også begynne å skulke skolen eller komme i trøbbel for uakseptabel atferd, som for eksempel å komme i slagsmål.