Hvordan å miste Male mage fett

January 14

Hvordan å miste Male mage fett


Bære ekstra mage fett, også kjent som sentral fedme eller abdominal fedme, setter deg høyere risiko for hjertesykdom, hjerneslag, søvnapné, type 2 diabetes, insulinresistens og enkelte typer kreft, ifølge Mayo Clinic. Menn er mer sannsynlig å akkumulere magefett enn kvinner. En midje størrelse over 40 inches setter de fleste menn har økt risiko for sykdom. Gjøre sit-ups vil ikke hjelpe deg å miste buk fett, ifølge Mayo Clinic. Men overvåking av kosthold og mosjon kan hjelpe deg å miste overflødig mage fett og forbedre helsen din.

Bruksanvisning

1 Snakk med legen din om din vekt og om du har abdominal fedme. I tillegg diskutere kosthold og om du er frisk nok til å trene.

2 Reduser kaloriinntaket ved å spise mindre del størrelser og erstatte høy-kalori mat, for eksempel stekt mat, chips og desserter, med kalorifattig mat, som magert kjøtt, vegetabilske supper og popcorn. Spis frukt og grønnsaker til hvert måltid. Planlegg måltidene på forhånd og spise sakte. I tillegg begrense deg til to alkoholenheter per dag.

3 Øvelse i 30 til 60 minutter de fleste dagene i uken. Finn en aktivitet du liker, som å gå eller sykle. Hvis det er mulig, innlemme styrketrening i ditt treningsprogram ved å løfte vekter eller gjøre motstand trening. Husk at sit-ups og andre mageøvelser vil ikke redusere mage fett raskere eller mer effektivt enn andre styrkeøvelser, selv om de forbedre abdominal styrke.

Hint

  • Vær tålmodig. Å miste en til to pounds en uke er vanligvis mer bærekraftig enn å miste vekt raskere, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC).
  • Ikke kjøp inn kjepphest dietter eller trening gimmicker. I stedet fokusere på å spise et sunt kosthold og får regelmessig fysisk aktivitet.