Måter å forbedre Memorization

April 8

Ettersom vi blir eldre, vår evne til å huske navn, steder, ansikter og enda større detaljer kan avta. Enten du streve for å forsinke eller reversere denne prosessen, er interessert i å forbedre din tilbakekalling for test-tar formål eller bare på jakt etter måter å opprettholde din lang- og korttidshukommelse, kan du ansette mange teknikker for å bygge og styrke hukommelsen.

foreninger

Ved hjelp av vanlige foreninger er en kraftfull teknikk som kan brukes til å hjelpe deg å huske ting. Dette fungerer ved å koble noe du vil huske med noe du allerede vet og se på en jevnlig basis. For eksempel, hvis du ønsker å huske å plukke opp hundens mat, så mentalt knytte hundemat med noe du vil se i løpet av rutinen, for eksempel et lyskryss. De to tilhørende elementer behøver ikke å være lik er noen måte; hvis foreningen tar, når du ser et rødt lys, vil du automatisk tenker på hundemat.

Gjentakelse

Når du hører noe om og om igjen, blir det lettere å huske. Det er derfor vi huske sangtekster, en kommersiell sin jingle eller film setninger så lett. Det kan også bidra til å skape en sang for hva du prøver å huske. Hvis du prøver å huske å få egg, melk, ost og brød fra butikken, og deretter opprette en sang ved hjelp av disse fire elementene. Bruk en fengende, felles melodi som du allerede vet, som "Mary hadde et lite lam."

Minnes

Recall forbedrer hukommelsen ved å styrke din evne til å få opp informasjon som du har lagret. For å øve tilbakekalling, nøye lese over informasjonen før du har lagret den. Ta en fem-til-15-minutters pause og så prøve å resitere alt som du lagret. Du kan ikke huske alle detaljer første gang, men fortsette å øve. Recall er en flott teknikk for fast implantere noe i minnet.

urter

Urter har vært brukt i mange år for å forbedre minnefunksjon ved nærende hjernen og gir antioksidanter. Ginkgo Biloba er en av de mest kjente urter for å forbedre hukommelsen. Ifølge Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, har Ginkgo vært studert i en rekke bruksområder, blant annet for minne ekstrautstyr. En påminnelse: Selv om mindre studier har vist lovende resultater for Ginkgo som et minne Enhancer, en rettssak gjort av National Institute on Aging fant at Ginkgo ikke forbedret minnet om eldre pasienter da tatt over en periode på seks uker. Hawthorn, gotu kola, Bacopin, rosmarin og Schisandra er også urter som har blitt vist i noen studier for å bidra til å forbedre memorization.

acrostics

Acrostics er et effektivt utenat verktøy for å huske en rekke ord. Acrostic innebærer å ta den første bokstaven i ordene og arrangere dem i ett ord som er lettere å huske. For eksempel kan regnbuens farger, som er rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo og fiolett, bli husket ved å bruke den berømte acrostic "roggbif." Det høres ut som en persons navn, men hver bokstav representerer en farge. Slike acrostics tjene som en mental "jukse ark". Acrostics er også nyttig når du prøver å huske riktige skritt til en teknikk.