Hvordan bruke brun ris for avrusning

October 28Brun ris er rik på jod, kalium og viktige mineraler. Det er en fantastisk mat å spise for å avgifte kroppen din. Bruke brun å detox også øker energi, mental årvåkenhet og kan også være et svært effektivt verktøy for å kaste uønsket kroppsvekt. En grunnleggende kroppen detox programmet med brun består av en fem-dagers program som er enkelt å gjennomføre. Her er hvordan du kan begynne avrusning prosessen i dag.

Bruksanvisning

Detox med Brown Rice

1 Konsumere en grønn grønn salat og en kopp urte avføringsmiddel te minst en time før du går til sengs. Gjør dette på kvelden før du begynner på 5-dagers brun ris avrusning. Dette vil bidra til å befri tarmer av uønsket avfall før du begynner å rense kroppen din. Det er viktig å starte friskt. Du ønsker å bli fri fra avfall som du kan bære.

2 Klem en frisk sitron i 10 til 12 oz. av kildevann med frokost. Sitroner har kraftige fordøyelses egenskaper som vil hjelpe fordøye frokosten din raskere. Riv 3 oz. av rå gulrøtter, og strø dem over hovedrett. Gulrøtter har kraftige fiber kvaliteter, og de er rike på betakaroten. Dette holder kroppen fylt med vitamin A.

3 Steam en kopp brun ris til lunsj. Du ønsker også å spise to til tre unser selleri. Selleri besitter kraftige fiber kvaliteter, og det vil hjelpe sammenbrudd stivelsen i risen som vil antennes din metabolisme. Dette vil hjelpe kroppen din renser seg skikkelig.

4 Spis 3 oz. av rå, skrelt gulrøtter med 1/4 kopp dampet brun ris mellom lunsj og middag. Dette snack er viktig fordi det vil holde stoffskiftet i gang. Pass på å drikke en flaske kildevann med dette snack. Det er viktig å ha nok vann i systemet ditt når du bruker brun ris for å skylle systemet.

5 Spis 1/2 kopp brun ris med 3 oz. dampet brokkoli til middag. Brokkoli er høy i kalium og kalsium, og det er kraftig i å holde blodet sunt. Dette fremmer solid hjerte og lungefunksjon, og som er nødvendig for å rense kroppen din. Det fungerer også å bryte ned brun ris.

6 Spis 1/4 kopp brun ris og en gulrot før du går til sengs. Ha en skiver kiwi til dessert etterpå. Kiwis har kraftige fordøyelsesenzymer som vil bidra til å bryte ned egenskapene i ris.

Kroppspleie og trening

7 Begynn hver dag ved å gjøre 15 minutter med aerobic trening. Dette kan omfatte en rask spasertur, ridende på en stasjonær sykkel eller jogging. Stivelsesholdige karbohydrater fungerer best i rensing kroppen når stoffskiftet er sped opp.

8 Tilbring 20 minutter i en badstue hver dag av fem-dagers brun ris rens. Ta varmt bad om en sauna er ikke i rekkevidde. Det er viktig å la risen arbeid. Tillat deg selv å over svette.

9 Drikk minst 8 til 10 glass vann hver dag mens på brun ris rensing program. Det er viktig å holde kroppen hydrert som det fungerer å skylle systemet.

10 Strekk muskler og ledd før stiger i morgen. Gjør det samme før du går til sengs om kvelden. Stretching vil gnist stoffskiftet slik at kroppen din er i stand til å skikkelig brenne brun ris du spiser.

Hint

  • Øk rå gulrot inntak for å hjelpe kroppen din fordøye ris raskere hvis du føler forstoppet under rens.
  • Sørg for å overvåke din brun ris inntaket nøye mens du følger fremgangsmåten ovenfor. Det er viktig å holde stoffskiftet utløst under rens. Spiser for mye brun ris kan bremse deg ned og gjøre deg døsig og trøtt. Hvis du føler deg svak i morgen etter at du første dagen, redusere ris inntaket med 1/4 kopp.