Hvordan få Psoriasis artritt Behandling

March 19

Hvordan få Psoriasis artritt Behandling


For å få psoriasisartritt behandling kan gjøres med en psoriasisartritt kosthold, kosttilskudd, eller foreskrevet medisiner fra legen din. Psoriasis leddgikt smerte kan være oppheve sperren å håndtere. Årsaker til psoriasisartritt kommer fra huden psoriasis. 30% av de som lider av psoriasis kan senere utvikle psoriasisartritt. Hvorfor psoriasis artritt utvikler er egentlig ikke kjent. De som har psoriasis er i faresonen.

Psoriasisartritt kan skje hvor som helst på kroppen din. Psoriasis tendens til å skje først. Når du begynner å oppleve smerte etter å utvikle psoriasis, så det er lett å skille psoriasisartritt. Psoriasis er årsaker fra immunsystemet ved et uhell angriper friske celler. Psoriasisartritt symptomer er ganske lik leddgikt symptomer. Psoriasisartritt symptomer kan føre til smerter i leddene, og muskler. Psoriasis leddgikt smerte kan oppstå i fingeren ledd eller rygg også. Psoriasisartritt behandling er viktig, siden det kan gjøre alvorlig skade på leddene i kroppen din. De som er i risikosonen for psoriasis er de med en familie historie med psoriasis eller psoriasisartritt, og de som er mellom 30 og 50.

Bruksanvisning

1 Spis riktig mat og opprettholde god vekt. Å være overvektig legger mer press på leddene. Du bør spise mat med høyt antioksidanter. Foods høy i antioksidanter kan redusere betennelse i kroppen naturlig. En god mengde vitamin D og kalsium bør legges til kosthold. Vitamin D kan være nyttig med psoriasis. Du bør konsultere legen din om å ta vitamin D-tilskudd.

2 Bruk isposer eller suge kroppen din i isen. Ice er en naturlig måte å redusere betennelse i leddene. Når du føler psoriasisartritt smerter, bør du suge kroppen i isvann. Hvis det er for mye, og deretter bruke kjøleelementer til hvor du føler smerte. Gjør så et par ganger om dagen, i ca 20-30 minutter.

3 Bruk fedd olje, merian olje eller salvie olje for smerte. Eteriske oljer har sterke anti-inflammatorisk egenskaper. De kan være nyttige og naturlige måter å lindre smerter i leddene. Disse tre oljer er meget effektiv i å begrense smerte, samt bidrar til å behandle psoriasis hudsykdommer. Utvanne disse oljer med olivenolje, og bruke ca 2-3 dråper til hvor du opplever smerte. Ikke ta disse oljene muntlig.

4 Bruk gurkemeie. Den indiske krydder kjent som gurkemeie har veldig sterk anti-inflammatorisk egenskaper. Gurkemeie kan brukes på leddene gjør et lim, deretter dekket med gasbind (curcumin i gurkemeie vil farge klær). Gurkemeie kosttilskudd er også anbefalt å ta for å bidra til å gi sterkere ledd, og redusere leddgikt smerte.

5 Ta omega-3 fiskeoljer. Omega-3 har vist seg å bidra til å redusere leddgikt symptomer. Omega-3 fiskeoljer kan også bidra til å redusere betennelse i hele kroppen. Du bør også spise mat som inneholder store mengder omega-3. Foods høy i omega-3 er fisk mat, som torsk, reker og laks. Valnøtter er svært høy i omega-3. Jordbær, grønne bladgrønnsaker og nøtter inneholder omega-3.

6 Snakk med legen din om psoriasisartritt symptomer. Får psoriasisartritt behandling kan bestå av over-the-counter medisiner som asprin å lindre betennelser og smerter. Hvis smertene er alvorlig nok, kan da foreskrevet medisiner anbefales. Ta kontakt med legen din om du tar noen kosttilskudd. Spesielt hvis du tar foreskrevet medisiner.