Slik Doner Plasma i Akron, Ohio

July 16

Slik Doner Plasma i Akron, Ohio


Plasma er den flytende delen av blodet. Mens 92 prosent av plasma er vann de resterende åtte prosent består av hundrevis av proteiner og antistoffer som hjelper mennesker som lever med blodsykdommer. Plasma blir brukt til å kontrollere blødning, bekjempe infeksjoner i blodet og til og med til å behandle alvorlige brannskader. Hvis du ønsker å bli en plasma donor må du først finne ut om du oppfyller alle kravene for givere i Akron, Ohio.

Bruksanvisning

1 Kontroller plasma donor valgbarhet. Du må være 18 til 64 år gammel, veier minst 110 pounds og har generelt god helse. Du kan ikke ha tatoveringer eller piercinger oppnådd i de siste 12 månedene, og du kan ikke være en gravid eller ammende mor.

2 Ring en Akron, Ohio plasma donasjon senter for å gjøre en innledende donasjon avtale. Gi donasjon sentrum med en kopi av innvandring kort eller personnummer kort og legitimasjon med bilde. På denne utnevnelsen vil du møte med en lege for å gjennomgå en full legeundersøkelse og blodprøver.

3 Gi din fullstendige medisinske historie til plasma sentrum og begynne donasjon prosessen. Du kan ta med en bok eller musikk for å holde deg underholdt under første avtale, som tar mellom en og to timer. Maskinen du er hekta på vil skille plasma fra blodet, holde plasma og returnere blodet til kroppen din. Hvis blodtestresultatene kommer tilbake med spørsmål, vil plasma ikke bli donert, og du vil ikke være kvalifisert til å donere igjen.