Symptomer på Arterial blokkert

September 5

En arteriell blokkering i siste instans er oppbygging av plakk i arterien. Dette bygger opp uunngåelig påvirker blodstrømmen, og bringer med seg en rekke symptomer som kan variere, avhengig av området hvor blokkeringen har dannet.

Brystsmerter

En av de vanligste symptomene på arteriell blokkering, spesielt i tilfeller av koronarsykdom, er en viss grad av smerte i brystet.

hjerte~~POS=TRUNC

Symptomer på en arteriell blokkering kan manifestere seg som hjertebank, uregelmessig hjerterytme eller rask puls.

Kvalme

Noen folk som arbeider med en arteriell blokkering kan oppleve kvalme eller en følelse av dårlig fordøyelse. Dette er på grunn av den virkning den arterielle blokkeringen har på hjertet.

Svimmelhet eller svimmelhet

Noen ganger kan en arteriell blokkering føre til episoder av svimmelhet eller ørhet. Dette ville igjen være på grunn av virkningen av blokkeringen har på hjertet, redusere oksygennivået i kroppen.

slurring

Hvis en arteriell blokkering forårsaket carotisar sykdom, kan sløret tale utvikle.

Problemer Mobility

Hvis arteriell blokkering begynner å påvirke hjernen, som ville bli sett i carotisar sykdom, kan pasienten oppleve problemer med armer og ben. Men i tilfelle av perifer arteriesykdom, det kan også manifestere seg som smerter i bena. I koronarsykdom, kan det rett og slett komme på som en uventet svakhet, som nødvendigvis vil påvirke mobilitet.