Herbal rettsmidler for ødelagte kapilærer

September 25

Ødelagte blodkar oppstå når celler i kapillærveggene svekkes og mister sin elastisitet. Hvis de oppstår ofte, kan du se en lege for å sørge for at de ikke er et symptom på en underliggende sykdom. Noen medisiner inkludert aspirin, warfarin og Coumadin er blodfortynnende og kan føre til kapillærene til å blø ved å hemme din koaguleringsevne. Også unngå ekstreme temperaturer og alkohol. Heldigvis noen urter kan hjelpe til tetting av blødning kapillærer og styrke sine vegger.

Billberry

Billberry inneholder antocyaner som er viktige for kapillær og blodkar nettverk. Antocyaner reparasjon og regenerere ødelagte og utette kapillærene og blodkar. Blåbær er anthocyaniner øke produksjonen av mucopolysaccharides som hjelper syntetisere kollagen å styrke kapillærveggene. Det kan tas som et kosttilskudd.

Slakter Broom

Slakter kosten inneholder to aktive ingredienser, ruscogenin og neoruscogenin som reduserer betennelse og styrke fartøyet vegger og kapillærer. Det kan tas tørkes i kapsler. Ikke bruk denne urten hvis du har høyt blodtrykk fordi det constricts blodkar.

gotu kola

Gotu kola inneholder triterpines, madecassoside og asiaticoside som styrker vein vegger og kapillærer og også forbedrer blodsirkulasjonen. Denne urten, som kan tas som et utdrag, reduserer åreknuter og arrdannelse. Ikke bruk denne urten mens hun var gravid; det kan føre til spontanabort.

Arnica

Arnica er både smertestillende og anti-inflammatorisk som forsegler sprengte blodkar og bidrar til å helbrede blåmerker. Du kan bruke arnica krem ​​eller komprimerer dynket i arnica te laget med enten tørket urt eller noen dråper Arnica skjær i en kopp vann.

Comfrey

Comfrey er en av de eldste urte behandlinger som brukes for huden. Sin anti-inflammatorisk effekt bidrar til å stoppe blødninger kapillærer, det også gunstig for alle slags blåmerker og hud reparasjon på grunn av sin allanatoin innhold. Du kan bruke en krem ​​eller bruke en klut dynket i Comfrey te til området. Ikke ta internt; Det kan være skadelig for leveren.

Persille

Den felles husholdning urt persille kan også brukes til å behandle ødelagte blodkar og blåmerker. Bare fukte persille og bruke den til området med en bandasje eller kompress; jo lenger du lar den på bedre. Bruk fersk persille hver gang du søker behandling.

tumeric

Tumeric er en urt som inneholder curcumin. Du kan finne dette i krydder skap. Det forhindrer blodpropp, øker blodgjennomstrømningen og styrker blodårer og kapillære vegger.

Geranium

Geranium essensiell olje brukes på sart moden hud for blåmerker, sprengte blodkar, eksem og andre forhold. Det øker cellular regenerasjon til hastighet helbredelse.

Forsiktighet

Hvis du er på blodfortynnende kan du snakke med legen din før du tar noen av disse urter fordi de kan motvirke medisiner og føre til komplikasjoner.