Bodybuilding: Diet for de som gjør Kvelds Økter

June 24

Noen mennesker våkner opp om morgenen kompressormatet med energi og klar til å takle dagen. Andre tar flere timer før de føler seg opp til pari. For den sistnevnte gruppen, komme til gym i morgen er en nesten uoverkommelig utfordring. Kvelds treningsøkter gir en bedre mulighet så langt som motivasjon er bekymret, men det kan være spesielle kosttilskudd hensyn for kvelden trainee.

insulin Ledelse

Insulin er det mest anabole (muskel-bygningen) hormonet i kroppen vår. Men det er også et tveegget sverd, som det er også den primære fettlagring hormonet. Heldigvis, kan vi utøve rettferdig mengder kontroll over denne drivkraft. Insulin produseres primært i direkte svar på hvilke typer mat vi spiser - karbohydrat forbruk utløser insulin produksjon til en vesentlig større grad enn proteiner eller fett.

Så for dieter som løfter på kveldene, holde et stramt tøyler på insulin produksjon i løpet av dagen er avgjørende for å holde slank og Shedding pounds. For å oppnå dette, anbefaler vi at du sterkt begrense karbohydratinntaket i løpet av dagen - holde karbohydratinntaket begrenses strengt til frukt og grønnsaker. Denne anbefalingen endres umiddelbart etter treningen. Der vil du umiddelbart spike insulin for å starte muskelvekstprosessen, slik at kroppen din å komme seg fra treningen. Konsumere et måltid som inneholder hurtig-fordøyde karbohydrater og protein, med minimal fett - noe som kylling og ris vil gjøre utslaget pent. Spis en moderat størrelse protein og karbohydrat måltid rett etter trening, og igjen rundt en time senere. Dette vil gi kroppen din med de næringsstoffene den trenger for å komme seg og vokse. Og takket være din karbohydrat begrensning i løpet av de pre-workout timer, vil kroppen din være mer følsom for insulin produseres, noe som resulterer i mindre sjanse for at næringsstoffene vil bli lagret som fett.

Generelt Slanking

Bortsett fra å sikre at din post-workout måltider er riktig balansert, må kvelden løfteren også være sikker på at han på riktig drivstoff kroppen hans i løpet av dagen. Ellers vil du føle deg flat og utmattet når det er tid til å trene, og dine fett-tap innsats vil bli svekket av mangel på energi. Så i løpet av dagen, sørg for å spise et måltid hver to til tre timer. Hvert måltid bør bestå av en mager proteinkilde (kjøtt, egg, fisk, fjærfe), frukt og grønnsaker. I tillegg begrenser dine drikker til null-kalori valg som vann og grønn te. Noen kaffe er greit, men ikke gå over på koffein som du vil sannsynligvis krasje en gang før treningen, som også vil hindre din fremgang. Bortsett fra det, prøve å holde seg borte fra flytende måltider, som er fordøyd for fort og kan også føre til mindre insulinsvingninger. Og være sikker på å få i seg tilstrekkelig kalorier fra fett, som en rekke hormonelle systemer i kroppen er avhengige av fett - konsumere minst 25 prosent av kaloriene fra en blanding av animalsk fett, fett fra frukt og grønnsaker (som avokado og kokosnøtter ) og oljer (som oliven og macadamia mutter).

Gjennom å holde tett kontroll over insulin nivåer og riktig fôring kroppen din med jevne mellomrom i løpet av dagen, kvelds treningsøkter og fett tap innsats vil fortsette som mye mer jevnt.